Ministr Babiš: Jsme ve válce. Evropa musí konečně zasáhnout společnými silami

14.11.2015 21:39

Vyjádření hnutí ANO k teroristickému útoku v Paříží

Ministr Babiš: Jsme ve válce. Evropa musí konečně zasáhnout společnými silami
Foto: Hans Štembera
Popisek: Andrej Babiš

Chceme vyjádřit hlubokou a upřímnou soustrast rodinám obětí včerejšího teroristického útoku v Paříži a účast nás všech se smutkem francouzského národa.

Je absolutně nepochopitelné a hrůzné, že jsou lidé schopní takového odporného teroristického činu namířeného na bezbranné lidi.

Se vší vážností vnímáme tento čin jako útok na celé evropské společenství, jako útok na naše základní demokratické hodnoty. A tomu je nutné se postavit čelem.
Přesto, že nemáme informace o tom, že by České republice hrozilo v této chvíli bezprostřední nebezpečí, jsme připraveni všemi silami přispět k dalšímu posílení všech bezpečnostních složek určených k ochraně zdraví a životů občanů naší země.

„Upřímnou soustrast všem mým francouzským přátelům a kamarádům. Jsem s vámi, šokován tímto odporným zločinem. Jsme ve válce. Evropa musí konečně zasáhnout společnými silami,“ napsal předseda hnutí ANO Andrej Babiš na svém twitterovém účtu. Ministr obrany Martin Stropnický přidal: „ Hlubokou soustrast Francii. Jsme v myslích s našimi spojenci. A budeme s nimi i v činech. Bestiálnímu vraždění se musíme společně postavit.“

Hnutí ANO

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Seďa (SOCDEM): Tato vláda se na své občany vykašlala a lidem neustále lže

23:08 Seďa (SOCDEM): Tato vláda se na své občany vykašlala a lidem neustále lže

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k navrhovaným změnám v zákoníku práce