Ministr Babiš: Premiér to už fakt přehnal. Do politického konfliktu klidně tahá rodinu

21.05.2017 12:30

Komentář na Facebooku:

Ministr Babiš: Premiér to už fakt přehnal. Do politického konfliktu klidně tahá rodinu
Foto: David Hora
Popisek: Andrej Babiš

Jestli pan Sobotka tvrdí, ze paní Schillerová je odpovědná za svého zetě, pak já tvrdím, že pan premiér měl už dávno odstoupit kvůli korupci na MŠMT, za kterou je vlastně taky zodpovědný. Protože peníze na Ministerstvu školství netransparentně a pravděpodobně účelově rozděloval i jeho blízký přítel pan Březina, který už byl jednou odsouzen za podvody a s premiérem se zná přes dvacet let. Taky ho v minulosti už dvakrát zachránil před politickou smrtí. Prostě jeho dobrý kámoš.

Jestli mě tady někdo neustále obviňuje z toho, že mám sklony k autoritářství, tak přesně ve stejné logice za minulého režimu lidem zakazovali studovat nebo pracovat a celé rodiny trpěly, když někdo z nich emigroval do zahraničí. Represe se pak dotkla zbytku celé rodiny. Jasně, vyslechnu si za tenhle příměr zase šílenou kritiku a vysmívání, protože já se přeci na tyhle věci nemůžu prý odkazovat, ale premiér to už fakt přehnal. On nebo lidé, co mu píšou statusy a pomáhají s komunikací, se neustále ohánějí velkými slovy jako je demokracie, ale sami jsou jen omezení lidé, kteří do politického konfliktu klidně tahají rodinu a používají argumentaci, která je vhodná pro Severní Koreu a ne pro Českou republiku.

Pan Sobotka klidně uplatní princip kolektivní viny, když chce někoho poškodit. A tím útokem jen kryje korupci na MŠMT, netransparentní chování České pošty, ČEPSu a problémy s datovými schránkami za miliardy.

Myslel jsem, že pro něj ty ideje, na kterých vznikla jeho strana, něco znamenají, že jim věří a snad i že podle nich žije, ale dnes ukázal svou pravou tvář malého člověka zmítaného nenávistí, který je schopen udělat cokoliv proto, aby se udržel v křesle.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Maříková (SPD): V4  je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

23:07 Maříková (SPD): V4 je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k Visegradské čtyřce.