Ministr Bárta: Když potrefená husa zahýká…

13.01.2011 21:11

Tak jsem se tento týden těšil, že bude trochu mediálního poklidu a místo toho je to pěkný fičák. Potrefená husa jako vždy nezklamala, zahýkala a podala na mě hned dvě trestní oznámení.

Ministr Bárta: Když potrefená husa zahýká…

Chtěl bych proto panu Bendovi a Paroubkovi touto cestou vzkázat - mě jen tak nepřidusíte, nezastrašíte,  jako své neposlušné stranické ovečky na severu naší země. Já důkazy o napojení pana Bendy a Oulického na ústeckou pobočku Ředitelství silnic a dálnic předložím ještě tento týden a u případného soudu se budu těšit...

Chápu a jsem si vědom, že přijetí protikorupčního balíčku, který vládě předložil ministr vnitra Radek John a který v praxi bude znamenat výrazný úbytek korupce u nás, mohl některé politiky rozhodit do té míry, že si budou potřebovat ulevit trestním oznámením. Budiž. Co ale nechápu je fakt, že bývalý šéf Jiří Paroubek navíc navádí své bývalé blízké spolupracovníky (Martina Pecinu a Františka Bublana), aby se nestali členy komise, která bude vybírat nového policejního prezidenta. Není to tak dávno, co pan Paroubek a spol. vykřikovali, že je nutné delangerizovat policii a českou politiku vůbec. Teď, světe div se, je Ivan Langer podle ČSSD pomalu národní hrdina. Pan Paroubek by se měl oprostit od svých diktátorských představ a respektovat vůli voličů, kteří dali Ivanu Langerovi ve sněmovních volbách sbohem, upřednostnili na kandidátce jiné politiky a jeho poslali právem do politického důchodu. ČSSD by se měla vzpamatovat, jasně říci lidem, zda jí záleží na tom korupci odhalovat nebo jí za pomoci Bendů krýt či dokonce podporovat.

SLEDUJEME téma Bárta vs. kmotři

Ale už k věci. Původně jsem tento blog chtěl věnovat omluvě. Těm, kterým jsem slíbil, že zítra, v pátek, dorazím do Karlových Varů a probereme na místě pracovní věci, které jsme zamýšleli probrat. Bohužel, musím se vám všem omluvit. Pod tíhou termínů a úkolů nemůžu tento slib pro zítřek splnit, musím do Brna na zasedání Komise Rady Asociace krajů ČR, kde budou přítomni i všichni radní pro dopravu právě z Karlovarského kraje. Nicméně spanilé jízdy do krajů pokračují, a jejich přesný harmonogram upřesním v nejbližších dnech na své webové stránce www.vitbarta.cz. Právě v krajích bych rád vyslechl vaše odborné, ale i laické názory na dopravu, dopravní infrastrukturu, dozvěděl se více o místních dopravních problémech. Je třeba dořešit nejen otázku komunikační sítě krajů, ale i napojování na evropskou síť, dotknout se znovu otázky mýtného apod.

Ať se vám (nám) nejen tento týden dobře na silnicích jezdí!

Více:
Plné znění trestního oznámení Jiřího Paroubka na Víta Bártu

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Veciverejne.cz

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jurečka (KDU-ČSL): Plán, jak pomoci naplnit peněženky pracujících rodin

15:14 Jurečka (KDU-ČSL): Plán, jak pomoci naplnit peněženky pracujících rodin

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k prorodinné politice KDU-ČSL