Ministr Mládek jmenoval do funkce dva nové náměstky

17.03.2014 20:17

Ministr průmyslu a obchodu Jan Mládek jmenoval dva nové náměstky. K 15. březnu 2014 se jimi stali Vladimír Bärtl, který bude zodpovědný za oblast zahraničního obchodu a EU, a Jiří Koliba, který bude koordinovat činnost v oblasti stavebnictví.

Ministr Mládek jmenoval do funkce dva nové náměstky
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ministr průmyslu a obchodu Jan Mládek

Z postu náměstka ministra zodpovědného za sekci zahraničního obchodu a Evropské unie byl k 14. březnu odvolán Milan Hovorka, který dál zůstává na ministerstvu ve funkci poradce ministra Jana Mládka pro zahraniční obchod.  

"Chtěl bych panu Milanu Hovorkovi poděkovat za dlouholetou práci, kterou pro rozvoj zahraničního obchodu a ministerstvo průmyslu vykonal," uvedl ministr Jan Mládek.

"Hodlám využít jeho dlouholetých zkušeností v oblasti ekonomické diplomacie, jejíž rozvoj jsme si vytyčili jako jednu z priorit práce ministerstva. Proto se Milan Hovorka stává mým poradcem pro oblast zahraničního obchodu a problematiku Evropské unie," uvedl ministr Jan Mládek. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Ministerstvo průmyslu a obchodu

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Peksa (Piráti): Namísto pomoci zemědělce čeká zmatek a nejistota

19:05 Peksa (Piráti): Namísto pomoci zemědělce čeká zmatek a nejistota

Evropským parlamentem prošla opožděná reakce na zemědělské protesty. Návrhy byly ale šité horkou jeh…