Ministr Rakušan: Vraždu v Brně policie vyšetřuje. Princip kolektivní viny je zavrženíhodný

13.06.2023 15:02 | Ze sítí

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k vraždě v Brně, která se stala v sobotu.

Ministr Rakušan: Vraždu v Brně policie vyšetřuje. Princip kolektivní viny je zavrženíhodný
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ministr vnitra Vít Rakušan

Smrt, k níž v sobotu došlo v Brně, Policie České republiky  standardními postupy vyšetřuje. Jako každá tragická událost, i tahle budí emoce. Chci všechny vyzvat, aby se pod vlivem zcela pochopitelných emocí nenechali manipulovat těmi, kdo budou chtít odsouzeníhodný čin jednoho člověka využít k rozdmýchávání nesnášenlivosti vůči jakékoliv skupině obyvatel. Princip kolektivní viny je stejně zavrženíhodný jako násilí samo.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

to nechápu, asi jsem natvrdlej....., Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré Diskusemako jako pako , 13.06.2023 15:34:45
jak je to teda s ruskými a běloruskými sportovci ?? to není kolektivní vina ?? ale, ale milá vládo...upřednostňujete tady cizí státní příslušníky...už byly a jsou strkačky na ÚP...už byla další bitka v Brně a věřte, bude se to stupňovat ! Bez prověření jste sem vzali kohokoli...!!! bez záchytných lágrů, jako je normální postup u emigrantů !! takže nejen krinimálníky, ale nemocné lidi s nakažlivými nemocemi ! jede dětská obrna, jede TBC apod !! k tomu sloužili sběrné tábory ! pro eliminaci těchto lidí....tady se azyl rozdává jak na běžícím páse....čecháček, když potřebuje pomoci, tak musí mít tisíc dokladů, formulářů, ověřování podpisů apod...tito, bez čehokoli a maximální palba...ta nenávist pojede, pochopitelně...jestliže má Čech životní minimum v roce 2022 - 3860 až letos 4250 kaček a uk dostane 5000 korun ?? kde to jsme ? tam to totiž začíná a končí...proč uk mladík nebojuje za svou vlast ? co tady vůbec dělá ??

|  12 |  0

Další články z rubriky

Ministr Rakušan: Reforma důchodového systému - přístup odpovědných a populistických politiků

20:18 Ministr Rakušan: Reforma důchodového systému - přístup odpovědných a populistických politiků

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k důchodové reformě.