Ministr Válek: Očkujte se, má to smysl

24.10.2022 21:09 | Ze sítí

Komentář na facebookovém profilu k nové kampani na očkování proti koronaviru

Ministr Válek: Očkujte se, má to smysl
Foto: Daniela Černá
Popisek: Ministr zdravotnictví Vlastimil Válek

Příběh Petra Čtvrtníčka a jeho táty obletěl média. Je to smutný příběh. Proto jsem rád, že mně a celému týmu na ministerstvu zdravotnictví pomáhá s kampaní na podporu očkování. Koronavir jednak nezmizel, jednak jde stále o velmi nebezpečné a život ohrožující onemocnění, na které stále zbytečně umírají mámy a tátové od rodin, babičky a dědečkové. V době, kdy máme vakcínu, jsou tato úmrtí absolutně zbytečná. I proto jsem rád, že se dnes Petr nechal naočkovat.

Nyní je z lékařského i epidemického hlediska nejvhodnější doba pro očkování. Tělo získá ochranu ještě před začátkem hlavní covidové sezony, nebo chcete-li podzimní vlny, pokud preferujete mediální terminologii.

Proto vás s Petrem Čtvrtníčkem společně prosíme: Očkujte se, má to smysl.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Macinka (Motoristé sobě): Komedie datového věštce a hrdinského bojovníka proti Brežněvovi

12:05 Macinka (Motoristé sobě): Komedie datového věštce a hrdinského bojovníka proti Brežněvovi

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k Petru Ludwigovi.