Ministr Válek: Pražské nemocnice byly profesionálně připravené

24.12.2023 22:01 | Ze sítí

Poděkování na svém veřejném facebookovém profilu za profesionální zásah po tragickém útoku v budově Filozofické fakulty UK

Ministr Válek: Pražské nemocnice byly profesionálně připravené
Foto: Daniela Černá
Popisek: Ministr zdravotnictví Vlastimil Válek

Děkuji všem, kteří zasahovali při ohromné tragédii v samém centru našeho hlavního města. Zároveň děkuji zdravotníkům a veškerému nemocničnímu personálu v nemocnicích, kteří pacienty, často ve velmi vážném stavu, přijali a postarali se o ně.

Pražské nemocnice byly profesionálně připravené a všem pacientům, zraněným při útoku na půdě Filozofické fakulty UK, se dostalo perfektní a v řadě případů i životzachraňující péče.

Vážení zaměstnanci Fakultní nemocnice Královské Vinohrady, Fakultní nemocnice v Motole, Všeobecné fakultní nemocnice, Fakultní nemocnice Bulovka i Ústřední vojenské nemocnice a Nemocnice Na Františku, velmi si vážím vaší profesionality a nasazení v těchto těžkých momentech a děkuji za ně.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Kateřina Konečná byl položen dotaz

Populismus?

Dobrý den, proč s návrhem na snížení platu přicházíte až teď před volbami? A jestli vám přijde vysoký, což nerozporuji, zajímalo by mě, co s tak vysokým platem děláte vy? Dáváte třeba část na dobročinné účely, jako to třeba dělal prezident Zeman? A ještě jedna věc, není plýtvání penězi celý chod EU,...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vích (SPD): Fialova vláda podporuje a schvaluje Migrační pakt EU

22:55 Vích (SPD): Fialova vláda podporuje a schvaluje Migrační pakt EU

Jak by to asi vypadalo, kdyby místopředseda jakékoli z minulých vlád přiznal, že v zahraničí odsouhl…