Ministr Válek: Zpětná vazba přímo z nemocnic je pro mě velmi důležitá

04.07.2023 16:21 | Tisková zpráva

Ministr zdravotnictví včera v rámci pracovní cesty na Vysočinu navštívil Nemocnici Třebíč a Nemocnici Pelhřimov, kde se setkal s vedením nemocnic a kraje i zdravotnickým personálem. Na návštěvě ho doprovázela mj. poslankyně a členka zdravotnického výboru Sněmovny Martina Ochodnická.

Ministr Válek: Zpětná vazba přímo z nemocnic je pro mě velmi důležitá
Foto: Daniela Černá
Popisek: Ministr zdravotnictví Vlastimil Válek

V třebíčské nemocnici se ministr setkal jak s vedením, kde probíhala diskuze o pomoci Ministerstva zdravotnictví nad výzvami, kterým nemocnice čelí, tak s personálem a pacienty. V pelhřimovské nemocnici pak diskutoval se zástupci vedení nemocnice, hejtmanem Kraje Vysočina Vítězslavem Schrekem a náměstkem pro zdravotnictví Kraje Vysočina Vladimírem Novotným. Společně se zúčastnili také prohlídky nového Pavilonu péče o rodinu, které bude díky modernímu zařízení poskytovat komplexní péči budoucím maminkám, dětem a dorostu.

“Díky tomu, že pravidelně navštěvuji nemocnice po celé České republice, mám možnost vidět naše zdravotnictví jinak než od stolu a zpětná vazba přímo z nemocnic je pro mě velmi důležitá. Mohu lépe reagovat na jejich potřeby i hledat prostor pro zlepšení. Dnes navštívené nemocnice ukázaly jasnou vizi rozvoje, v jejímž středu je pacient. Ocenil jsem i velmi efektivní nakládání s prostředky z evropských fondů, vynaložených na zkvalitnění péče. Celkově z mé strany panovala velká spokojenost s fungováním obou nemocnic” uvedl ministr zdravotnictví Vlastimil Válek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministryně Langšádlová: Rada vlády vybrala laureáty Ceny vlády nadanému studentovi

22:01 Ministryně Langšádlová: Rada vlády vybrala laureáty Ceny vlády nadanému studentovi

Ve Strakově akademii se konalo v pořadí již 400. zasedání Rady pro výzkum, vývoj a inovace (RVVI, Ra…