Ministryně Maláčová: Koronavirus sám od sebe nezmizí

03.01.2021 21:06

Komentář na facebookovém profilu k uplynulému i nadcházejícímu týdnu.

Ministryně Maláčová: Koronavirus sám od sebe nezmizí
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ministryně práce a sociálních věcí Jana Maláčová

Přeji všem hezkou neděli, sváteční volno uteklo jako voda. Doufám, že jste si odpočinuli. I já jsem nabrala trochu sil a už se těším do práce .

Co mě ale vůbec netěší, jsou stoupající čísla pozitivních testů na Covid a plné nemocnice lidí s vážným průběhem nemoci. Situace se bohužel opět dramaticky horší.

Naštěstí už máme vakcínu. Je to naše jediná šance, jak se vrátit do normálu, protože koronavirus sám od sebe nezmizí. Mimochodem, dostala jsem od vás spoustu dotazů, jestli se také nechám očkovat. Nechám, jakmile na mě přijde řada!? Přednost musí mít zdravotníci, senioři a další ohrožené skupiny, třeba zaměstnanci v sociálních službách.

Jsem moc ráda, že se rizikové skupiny už začaly očkovat a že je o očkování takový zájem. Pořád platí, že musíme co nejvíce omezit kontakty a dodržovat hygienická pravidla, ale do nového roku se můžeme dívat s nadějí.

Vaše Jana Maláčová

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…