Ministryně Maláčová: Štěstí přeje připraveným

23.08.2020 10:44

Komentář na facebookovém profilu k jednání o opatřeních proti koronaviru v sociálních službách

Ministryně Maláčová: Štěstí přeje připraveným
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ministryně práce a sociálních věcí Jana Maláčová

Sešli jsme se společně se zástupci krajů, poskytovatelů sociálních služeb, seniorských organizací a odborníky ze zdravotnictví, abychom probrali postupy při „koronavlně“. V prvé řadě jsme si mezi sebou ujasnili, že žádná plošná opatření dělat nechceme. Jde nám hlavně o to, aby sociální služby měly dostatek ochranných pomůcek a abychom zajistili dodržování preventivních opatření.

Chystáme se novelizovat zákon o sociálních službách, máme taky v hledáčku dorozdělení mimořádných dotací pro instituce, kde se koronavirus objevil a tím pádem vznikly zvýšené náklady. Po schůzce vidím, že bubák covid nás nesejme.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…