Moravčík (SPR-RSČ): Nenávist budující Hate free

07.03.2017 20:15

Otevřu po pár dnech idnes.cz - a co nevidím: čeští lidé prý nejvíce nenávidí cikány, dokonce víc, než uprchlíky!

Moravčík (SPR-RSČ): Nenávist budující Hate free
Foto: sprrsc.cz
Popisek: SPR-RSČ - logo

Zjistilo to vládní sdružení Hate free culture, velmi nechvalně proslulá iniciativa, o níž se mnohdy oprávněně tvrdí, že nejvíce nenávisti paradoxně generuje právě ona. Hate free však zcela jistě nezajímají důvody, PROČ mají češi k cikánům negativní vztah. Pro neomarxistické hlavy jejich exponentů neexistuje jiné a racionálnější vysvětlení, než údajný rasismus čechů. Jaká je však pravda, Ocituji ze zajímavého příspěvku z diskuze pod článkem:

"Více než 26. let pracuji s lidmi z okraje společnosti - násilníci, feťáci, devianti, vrazi, agresivní psychotici, atd. Určitou část vždy tvořili a stále tvoří cigáni / cikáni / romové. Sami cigáni o sobě mluví jako o cigánech a ne romech! Mohu na základě svých zkušeností konstatovat toto:V 90. letech k nám chodili cikáni / romové, kteří měli pracovní návyky z dob komunistů, protože prostě museli makat, aby nebyli zavření za příživnictví. Uměli makat, uklízet, dělat rukama, postarat se, měli zájem o aktivity a chtěli po propuštění makat, aby se měli dobře. V 90. letech byli trestáni za rvačky, krádeže, občas přepadení, sexuálně motivované skutky ojediněle. Kouřili cigára, pili alkohol, čichali ředidla, občas tráva, tvrdé drogy vyjímečně.V posledních letech je prakticky každý druhý cigán / rom přijatý na naše oddělení uživatelem pervitinu. Pan XY třeba nyní už 36x! V některých ghetech ho berou romské děti už od 14.let nitrožilně. Ptal jsem se pana XY, kde na peří bere - z důchodu, případně krade v drogerii. Změnili se i trestné skutky - přepadení, znásilnění, i vraždy. To mi potvrdili i bachaři z věznice při exkurzi - vidí tu proměnu u romů a jejich chování stejně! Nezájem o cokoliv. Po propuštění chtějí "repovat" a fetovat. Pracovní návyky minimální - vidí u rodičů a kamarádů, že není třeba pracovat, ale stačí nastavit ruku a dostanou dávku od sociálky. Žádná snaha - především fňukání obviňování státu z nepochopení a rasismu."

Uvedené řádky by si měly všechny rudé mozky z Hate free povinně přečíst, pak je stokrát dokola opsat na tabuli a následně jít dělat nějakou užitečnou práci - třeba zametat chodníky. Zde je pravda a nikoliv v nějakém implicitním českém rasismu.* Češi (nemluvě o slovácích) mají s cikány prostě a jednoduše špatné zkušenosti. A na nevraživost čechů vůči cikánům pak bohužel, ovšem pochopitelně doplácejí ti cikáni, kteří se snaží žít poctivě. A Hate free culture má na celé situaci svůj podíl, protože svým přístupem de facto podporuje v cikánském etniku právě to chování, které komentující vystihl v posledních dvou ocitovaných větách.

Přiznám se ale, že nejvíce mne ale v celém článku zaujala jiná věc. Totiž, Hate free, které má díky Bohu letos v dubnu skončit, dostalo iniciativní nabídku od nechvalně proslulých Norských fondů, aby v Česku zrealizovalo novou kampaň proti rasismu a nenávisti. Připomnělo mi to, že jsem před pár dny v tramvaji viděl propagační leták, podporující údajnou "rovnost" tím, že ženy budou chodit do práce, zatímco muži budou doma s dětmi. A za iniciativou nestál opět nikdo jiný, než Norské fondy. K tomu lze dodat jen jedno, pokud se jako republikáni dostaneme k moci, zcela jistě se maximálně zasadíme o to, aby všechny tyto Norské a jiné Sorosovské nadace neměly žádnou možnost jakkoliv ovlivňovat myšlení a dění v naší zemi svými neomarxistickými zvěrstvy. O zastavení státních penězovodů k podobným institucím ani nemluvě.

Jakub Moravčík, člen SPR-RSČ.

* bylo by ovšem ještě třeba dodat, že kořeny současného státního přístupu k cikánům sahají právě do komunistického režimu. Nevím, nakolik se to ví veřejně, ale již za komunistů stát cikánům platil např. výdaje na svatby

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Havlíček (ANO): Působíte směšně. Zcela jasně se o kvóty jedná. Cituju z migračního paktu

18:09 Havlíček (ANO): Působíte směšně. Zcela jasně se o kvóty jedná. Cituju z migračního paktu

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu.