Národní socialisté: Německá kancléřka sčítá své poslední dny

22.06.2018 10:21

Stanovisko Národních socialistů k vystoupení Angely Merkelové

Národní socialisté: Německá kancléřka sčítá své poslední dny
Foto: Archiv vydavatele Vaše věc
Popisek: Merkelová

Německá kancléřka Angela Merkelová sčítá své poslední dny. V předešlých týdnech hledala východisko z vládních rozporů, které vznikly z její neúspěšné migrační politiky. Jejím hlavním vládním kritikem je bavorská CSU. Angela Merkelová politikům a veřejnosti předložila zástupné téma – šlo o vylepšení jejího postavení u bavorské CSU. A sudetští Němci tím vhodným tématem vždy jsou.

Jde tedy opět o snahu změnit obraz dějin druhé světové války ve prospěch Německa. Z viníků války udělat oběti. Její vystoupení bylo načasováno mezi výročími červnových tragédií Lidic a Ležáků. Český národ na tyto otázky je velice citlivý. Připomínáme paní Merkelové, že před poválečným odsunem sudetských Němců, který proběhl v souladu s dohodami vítězných mocností, byl Mnichov 1938. Po mnichovském porcování Československa následovala v březnu 1939 německá okupace českých zemí. Německá okupace - to byly vypálené a vyvražděné Lidice, Ležáky, byl to i Terezín i vyvraždění statisíců našich spoluobčanů v dalších koncentračních táborech. Tisíce našich hrdinů položily svůj život za svobodu svého národa na všech frontách druhé světové války. Československo se tak stalo součástí vítězné kolice. Německo v květnu 1945 bezpodmínečně kapitulovalo. Za Německem zůstaly desítky milionů obětí, ale i zničená ekonomika okupovaných zemí, včetně Československa. To také dnes důrazně připomínáme paní Merkelové!

Strana Národní socialisté

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…