Nečas (SPO): Krajské nemocnice jsou na začátku roku v černých číslech

15.02.2015 14:39

Předběžné výsledky hospodaření za loňský rok prezentovaly nemocnice, jejichž zakladatelem je Zlínský kraj. Nemocnice Tomáše bati ve Zlíně, Vsetínská nemocnice, Uherskohradišťská nemocnice, Vsetínská nemocnice – ty všechny předběžně hlásí, že jejich hospodaření je za loňský rok v kladných číslech.

Nečas (SPO): Krajské nemocnice jsou na začátku roku v černých číslech
Foto: KNTB
Popisek: Krajská nemocnice T. Bati ve Zlíně.

Co se týče konkrétních čísel, tak Nemocnice Tomáše Bati ve Zlíně předběžně hlásí hospodaření plus dva miliony korun, Uherskohradišťská nemocnice plus čtrnáct milionů korun, Kroměřížská nemocnice plus devět milionů korun, Vsetínská nemocnice plus sedm a půl milionů korun. „Jedná se ovšem o předběžná data. Ještě musí proběhnout revize ze strany pojišťoven,“ řekl Lubomír Nečas, radní Zlínského kraje odpovědný za oblast zdravotnictví. A dodal, že i po vyúčtování záloh zdravotními pojišťovnami lze předpokládat, že bilance bude kladná.

Podrobné podklady k hospodaření v krajských nemocnicích budou předloženy na zasedání Zastupitelstva Zlínského kraje dne 18. února 2015.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rozvoral (SPD): Budeme nadále navrhovat zákony na zlepšení situace zdravotně postižených občanů!

4:32 Rozvoral (SPD): Budeme nadále navrhovat zákony na zlepšení situace zdravotně postižených občanů!

Politické usnesení předsednictva hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) k aktuální politické situaci…