Neubauer (ČSSD): Chceme zkvalitnit služby občanům i návštěvníkům města

01.04.2017 14:04

Už od začátku tohoto roku mohli občané i turisté zaznamenat, že se na dveřích některých podniků a restaurací v centru města objevily samolepky s nápisem „WC zdarma – Free Toilets“, které upozorňují na to, že v tomto zařízení lze použít toalety zdarma.

Neubauer (ČSSD): Chceme zkvalitnit služby občanům i návštěvníkům města
Foto: red
Popisek: Radislav Neubauer, Starosta MO Plzeň 3

Návštěvníci a obyvatelé našeho města mohou využívat toalety v restauracích v centru města a přilehlém okolí, které jsou označeny speciální samolepkou. Jako kompenzaci sníží obvod majitelům spolupracujících restaurací poplatky za předzahrádky a restaurace budou uvedené v příslušné publikaci, která k tomuto projektu vzniká.

„V současné době stále probíhá evidence žadatelů o registrační známku a jsme nesmírně rádi, že nyní již evidujeme25 restauratérů, kteří na svých provozovnách tuto samolepku mají. Samozřejmě uvítáme i další provozovatele restaurací, kteří by měli zájem o tento projekt," říká starosta centrálního obvodu Radislav Neubauer, jenž se tímto projektem nechal inspirovat v sousedním Bavorsku.

Projekt podpoří i samotný plzeňský centrální obvod.

„I my samozřejmě chceme přispět svým dílem a vylepili jsme samolepku na vstupní dveře do Úřadu Městského obvodu Plzeň 3. Chceme pomoci zkvalitnit služby jak našim občanům, tak i návštěvníkům našeho města,“ dodal Radislav Neubauer.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kubisková (Přísaha): Vláda hodila přes palubu lidi se zdravotním postižením v prvním stupni

14:02 Kubisková (Přísaha): Vláda hodila přes palubu lidi se zdravotním postižením v prvním stupni

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k lidem se zdravotním postižením v prvním stupni závi…