Niedermayer (TOP 09): Premiér by měl "svůj" problém co nejrychleji vyřešit

20.04.2019 13:16

Komentář na facebookovém profilu ke střetu zájmů premiéra Babiše

Niedermayer (TOP 09): Premiér by měl "svůj" problém co nejrychleji vyřešit
Foto: Hans Štembera
Popisek: Europoslanec Luděk Niedermayer

Český premiér se snaží lidi přesvědčit, že se stal "nekladným" hrdinou německého dokumentu o dotacích proto, že má "své" názory na migraci. Určitě mu pár lidí uvěří. A to přes to, že to je lež, jako věž... Proč? Problém, kvůli kterému nejen tento dokument vznikl, je docela jiný.

Lidé ze zemí, které posílají miliardy euro do rozpočtu Unie proto, aby mohly chudší země zlepšit kvalitu života pro své občany, nesou stále hůř, když se tyto "jejich" peníze změní na korupční penězovody, zvyšují bohatství úzké skupiny privilegovaných a nebo prostě jen neslouží svému účelu. Všechny takovéto případy snižují podporu pro tuto politiku, a když je jich moc, celý koncept evropské solidarity a spolupráce, na kterém Uni stojí, se začne klátit.

A protože v Unii je skoro vše spojeno se skoro vším, přestane-li platit tento princip, nezastaví se změny jen tak, a samozřejmě, že se dotknou i toho, co je pro nás na Unii "svaté", společného trhu...

Pokud je pan premiér tak kompetentní a tak proevropský jak o sobě prohlašuje, musí to chápat. A pak by měl, co nejrychleji, "svůj" problém, který ohrožuje budoucnost naší země, vyřešit... Neučiní-li to, dává trestuhodně všanc budoucnost naší země.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rajchl (PRO): Ukrajinský poddaný vysvětluje lámanou angličtinou senilnímu staříkovi

12:05 Rajchl (PRO): Ukrajinský poddaný vysvětluje lámanou angličtinou senilnímu staříkovi

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k návštěvě premiéra Fialy v Bílém domě.