Niedermayer (TOP 09): Zaměstnanci Agrofertu píšou europoslancům z celé Evropy

23.06.2020 8:36

Komentář na facebookovém profilu k reakci na rezoluci Evropského parlamentu o střetu zájmů premiéra Babiše

Niedermayer (TOP 09): Zaměstnanci Agrofertu píšou europoslancům z celé Evropy
Foto: Hans Štembera
Popisek: Europoslanec Luděk Niedermayer

Až v pátek večer skončil třídenní maraton online hlasování na plénu Evropského parlamentu. V posledním dějství bylo pro naši zem poněkud ostudné, ale velmi nutné hlasování o rezoluci týkající se střetu zájmu pana Andreje Babiše, miliardáře, podnikatele a premiéra naší země.

Evropský parlament není soud ani auditor, ale v popisu jeho práce je hlasovat kromě evropských legislativ, také o politických rezolucích, které mají ukázat názor demokraticky zvolených zástupců z celé Unie. Výsledkem je, velkou většinou schválená, velmi srozumitelná, ač právně nezávazná, rezoluce, která posílá jasnou zprávu našemu panu premiérovi, Evropské komisi i českým úřadům.

Rozhořčení zaměstnanci holdingu nyní píšou europoslancům z celé Evropy. Jejich rozladění chápu, ale měli by změnit adresáta…jediný, kdo jejich problém totiž může vyřešit, je totiž Andrej Babiš. Poslat stížnost na to, že jeho vlastnictví firmy jim dělá problémy (ale možná někdy i pomůže k zisku nebo zakázkám), mu mohou na jeho mail, který (předpokládám i nadále) leží - kde jinde - než na serverech firmy Agrofert.

Více k tomu ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nacher (ANO): Zavedení povinných psychotestů je nerealizovatelmé

11:17 Nacher (ANO): Zavedení povinných psychotestů je nerealizovatelmé

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k psychotestům pro všechny držitele a nové zájemce o …