Novým předsedou brněnského ANO je Pavel Dvořák

22.11.2015 15:21

Jedenačtyřicetiletého Pavla Dvořáka zvolil sobotní volební sněm novým předsedou brněnské organizace. V druhém kole volby získal od 143 účastníků sněmu celkem 76 hlasů. Dvořák na politické scéně působí jako radní městské části Brno-střed, profesí je interiérový návrhář. Členem hnutí ANO je od jara 2014.

Novým předsedou brněnského ANO je Pavel Dvořák
Foto: anobudelip.cz
Popisek: ANO

„Do ANO jsem vstupoval s touhou něco změnit a vírou, že mezi členy hnutí k tomu dostanu příležitost,“ řekl Dvořák ve své nominační řeči. „Vždy jsem u přednostoval a upřednostňovat budu zájmy celku nad zájmy individuálními. Zakládám si na poctivé práci a tradičních hodnotách,“ řekl Pavel Dvořák.

Místopředsedy brněnské oblastní organizace ANO se stali královopolská starostka Karin Karasová a Vít Prýgl z místní organizace v Brně-Bohunicích.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

návrat Ukrajinců

Je podle vás fér někoho nutit jít válčit, když nechce, a lze takové lidi vůbec nějak motivovat? Jestli někdo před válkou utekl, myslíte, že je něco, co ho přiměje jít válčit? Vždyť není nic cennějšího, než život. A jelikož se válka pro Ukrajinu nevyvíjí vůbec dobře, není třeba řešit, co bude Ukrajin...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátor Hraba: Pohlaví existují jen dvě. Nic jiného není pravda

22:12 Senátor Hraba: Pohlaví existují jen dvě. Nic jiného není pravda

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k výuce o genderu ve školách.