Nytra (ODS): V pondělí Vojtěch, 3. října Babiš?

23.09.2020 22:17

Adam Vojtěch určitě nebyl dobrý ministr zdravotnictví a je dobře, že ve funkci končí. Je otázkou, zda je rezignace opravdu dobrovolná, nebo pan premiér tahá za záchrannou brzdu. To ale není podstatné. Je to totiž Andrej Babiš, který nese největší politickou odpovědnost za současný stav.

Nytra (ODS): V pondělí Vojtěch, 3. října Babiš?
Foto: archiv Zdeňka Nytry
Popisek: Senátor Zdeněk Nytra

Statistici dávají k dispozici čísla a predikce, epidemiologové navrhují opatření, ale rozhoduje Andrej Babiš, často proti radám těchto odborníků. Podle marketingu a toho, co bude pro preference a volební výsledek hnutí ANO 2011 výhodné, co bude podporovat obraz Andreje Babiše jako toho, který je nejlepší na celé planetě.

I kdyby byl ministrem zdravotnictví ten největší odborník, jakého si umíme představit, tak by měl pod naším panem premiérem smůlu, protože Andrej Babiš ví vše nejlíp, a tak i činí „pro blaho nás všech“.

My všichni máme ideální příležitost zhodnotit činnost Andreje Babiše při nastávajících volbách do krajů a třetiny Senátu. Dejme mu vědět, že už máme opravdu dost toho lhaní, oblbování a argumentace čísly, která se mu právě hodí, dost arogance a nebojím se říct přímo neumětelství, se kterým řídí tento stát. Udělejme z nadcházejících voleb referendum o Andreji Babišovi a jeho vládě!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Babiš (ANO): Pan prezident je prý zklamán, ale zklamáni jsme i my

11:17 Babiš (ANO): Pan prezident je prý zklamán, ale zklamáni jsme i my

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k jednání o důchodové reformě na Pražském hradě