ODS: Andrej říká, že ho trápí sucho

13.05.2019 10:29

Komentář na facebookovém profilu k politice premiéra Babiše

ODS: Andrej říká, že ho trápí sucho
Foto: ODS
Popisek: ODS

Všem, kteří toho už mají dost! Volby do EP budou dobrou možností, jak můžete panu premiérovi ukázat, že toho už máte dost!

Připomínáme, že premiér Babiš od svého vstupu do politiky neustále proti něčemu a za něco bojuje. Bohužel jen slovy, ne činy. Když začínala v roce 2015 uprchlická krize, tak proti ní nevystupoval, ale chtěl uprchlíky „obsazovat pozice pomocných dělníků“. Až poté „otočil“ a stal se verbálně největším bojovníkem proti uprchlíkům. Rád se například ohání tím, že „zrušil kvóty“, které však v té době již byly politicky mrtvé. Před volbami do Evropského parlamentu se z něho stal velký bojovník proti suchu, které devastuje českou krajinu, či bojovník proti dvojí kvalitě potravin. Paradoxem je, že jeho „bývalá firma“ je jedním z největších ničitelů českého venkova, či producentem nekvalitních potravin. Premiér se také rád stylizuje do toho, že v Bruselu bojuje za zájmy ČR. Výsledkem tohoto boje ale například je, že když došlo k zastavení proplácení evropských dotací jeho „bývalé firmě, nechá si je dál proplácet z českých zdrojů.

Vyzýváme občany, aby dali ve volbách jasně najevo, že jim situace není lhostejná a ukázali, že už toho mají dost.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Bartoš: Vůle v České republice mít vlastnické bydlení je zakořeněná

23:07 Ministr Bartoš: Vůle v České republice mít vlastnické bydlení je zakořeněná

Projev na 23. schůzi Senátu ČR 17. dubna 2024 k návrhu zákona, kterým se mění zákon č. 211/2000 Sb.,…