ODS Brno-střed: Na předsedu ODS navrhujeme Petra Fialu

16.11.2013 6:42

Největší moravské místní sdružení Občanské demokratické strany Brno-střed vyzvalo na svém sněmu v pondělí 11. listopadu 2013 prof. Petra Fialu ke kandidatuře na předsedu ODS a schválilo jeho nominaci na tuto funkci.

ODS Brno-střed: Na předsedu ODS navrhujeme Petra Fialu
Foto: Filip Jandourek
Popisek: Petr Fiala, exministr školství

Prof. PhDr. Petr Fiala, Ph.D., LL.M., lídr jihomoravské kandidátky ODS ve sněmovních volbách, bývalý rektor Masarykovy univerzity v Brně a ministr školství, vstoupil do Občanské demokratické strany právě na Brně-střed.

Sněm místního sdružení přijalo všemi hlasy 156 přítomných členů následující usnesení:

"Sněm MS ODS Brno-střed vyzývá prof. Petra Fialu, aby kandidoval na funkci předsedy Občanské demokratické strany. Sněm MS ODS Brno-střed doporučuje Oblastnímu sněmu ODS Brno-město, aby prof.Petra Fialu nominoval jako kandidáta na předsedu ODS".

"Jsem velmi rád, že prof.Fiala vyslyšel přání nejen mnoha členů, ale i voličů a sympatizantů Občanské demokratické strany, aby aktivně vstoupil a zasáhl do politického dění. Jsem dvojnásob rád, že se stal členem ODS a to v největším moravském místním sdružení ODS  Brno-střed. Velmi si jeho zájmu a rozhodnutí vážíme a věříme, že pravice v naší zemi a Občanská demokratická strana má i díky němu šanci a budoucnost. I proto bychom byli rádi, kdyby se prof. Petr Fiala ucházel o funkci předsedy ODS na nejbližším kongresu strany. A aby se předsedou ODS stal".

Libor Šťástka
předseda místního sdružení ODS Brno-střed

reklama

autor: ODS

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rozvoral (SPD): Budeme nadále navrhovat zákony na zlepšení situace zdravotně postižených občanů!

4:32 Rozvoral (SPD): Budeme nadále navrhovat zákony na zlepšení situace zdravotně postižených občanů!

Politické usnesení předsednictva hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) k aktuální politické situaci…