ODS: Hledání 7 divů Česka pokračuje

28.07.2017 20:11

Milí příznivci ODS, stále hledáme 7 divů Česka. Patří Vám velké poděkování, že jste se aktivně zapojili a vybrali nejkrásnější místo z Vašeho kraje.

ODS: Hledání 7 divů Česka pokračuje
Foto: ODS
Popisek: ODS

Nyní musíme z regionálních vítězů zvolit ty, kteří se zařadí do elitního seznamu 7 nejkrásnějších míst Česka. Proto neváhejte hlasovat na našem Facebooku!

Věděli jste, že si Petr Fiala nechává dělat pálenku z ovoce z vlastní zahrádky? I to se dozvíte v Letním interview TV Nova. Předseda ODS v pořadu opět zopakoval, že odmítneme účast v každé vládě, která by neomezovala byrokracii a zvyšovala daně. Program pro nás bude prioritou.

Alexandra Udženija upozornila na pokrytectví lidovců, kteří se snaží pasovat do role bojovníků proti EET, ačkoliv škodlivý systém zaváděli. Zbyněk Stanjura v pořadu Události, komentáře zopakoval, že odložit další zavádění EET nestačí, musí být zrušena.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vítová (ANS): Záměrné matení pojmů levice a pravice

4:32 Vítová (ANS): Záměrné matení pojmů levice a pravice

V současné době dochází k záměrnému matení pojmů. A aby lidé už vůbec nevěděli, jak se mají orientov…