ODS: Navazujeme na úspěšnou spolupráci se Soukromníky

17.04.2018 15:20

Předseda ODS Petr Fiala a předseda Strany soukromníků Petr Bajer dnes v Poslanecké sněmovně podepsali rámcovou smlouvu pro spolupráci v komunálních a senátních volbách, které proběhnou v letošním roce.

ODS: Navazujeme na úspěšnou spolupráci se Soukromníky
Foto: ODS
Popisek: ODS

Předmětem smlouvy jsou rámcové podmínky pro vytváření předvolebních koalic na místní úrovni. Například v Ostravě bude společným kandidátem na primátora za ODS a Stranu soukromníků nezávislý senátor Zdeněk Nytra, kterého podpoří i další pravicové strany.

„Spolupráce se Stranou soukromníků ČR se v uplynulých volbách ukázala jako oboustranně prospěšná, proto jsme se rozhodli v ní pokračovat. Dnes jsme podepsali novou rámcovou dohodu, kterou nejen potvrzujeme naše odhodlání hájit zájmy podnikatelů a živnostníků, ale zároveň usilovat o co nejužší spolupráci názorově blízkých pravicových sil i na komunální úrovni a při volbách do Senátu,“ uvedl předseda občanských demokratů Petr Fiala.

„Spolupráce s občanskými demokraty se v posledních sněmovních volbách ukázala jako velice úspěšná a já jsem rád, že na ni můžeme navázat. Věřím totiž, že hodnoty, na kterých Soukromníkům i ODS záleží, můžeme nejlépe hájit společně a dnešní podpis smlouvy je toho jasným důkazem,“ doplnil předseda Strany soukromníků ČR Petr Bajer.

reklama

autor: PV

Ing. Miroslav Balatka byl položen dotaz

Můžete definovat, co je dezinformace?

Všichni o nich mluví, ale co to přesně je? Třeba za covidu jsme byly svědky toho, jak se měnilo, co je pravda a co dezinformace

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Premiér Fiala: V zahraničí se vždycky snažím najít chvíli na setkání s krajany

21:10 Premiér Fiala: V zahraničí se vždycky snažím najít chvíli na setkání s krajany

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k setkání s krajany.