ODS: Pavel Staněk získal drtivou podporu na lídra

03.09.2013 12:43

Delegáti sněmu Oblastního sdružení ODS Hradec Králové, který se konal 2. září v podvečerních hodinách, vyjádřili za oblast výraznou podporu na lídra krajské kandidátky ODS pro nadcházející volby do parlamentu Pavlu Staňkovi. Ve středu se uskuteční regionální sněm ODS Královéhradeckého kraje, kde se rozhodne o kompletní kandidátní listině.

ODS: Pavel Staněk získal drtivou podporu na lídra
Foto: pavelstanek.cz
Popisek: Poslanec za ODS Pavel Staněk

Pavel Staněk, který již v uplynulém období působil jako poslanec Parlamentu České republiky a člen Legislativní rady vlády, na oblastním sněmu získal v tajné volbě téměř 90 procent hlasů. „Jedná se o výraznou podporu naší členské základny. Členové tak vyjádřili jednoznačné přání, aby byl Pavel Staněk, i přes dřívější mediální ataky, díky jeho zkušenostem a nezpochybnitelným profesním i lidským kvalitám číslem jedna na kandidátní listině v našem kraji. Přál bych si, aby vysokou podporu získal také na regionálním sněmu a aby byl lídrem,“ říká místopředseda Oblastního sdružení ODS Hradec Králové a náměstek primátora města Martin Soukup.

Za Pavlem Staňkem se v tajné volbě dále umístili starosta Nového Bydžova Pavel Louda, známý chirurg Emil Jaroš, ředitel hradecké cestovní kanceláře B & K Tour Michal Moravec a další kandidáti. „Jsem moc rád, že delegáti ocenili mou dosavadní práci a že jsem od nich získal takto vysokou podporu,“ konstatoval Pavel Staněk, který v minulosti působil i například jako náměstek ministra spravedlnosti Jiřího Pospíšila.

Dodejme, že Pavel Staněk je členem celosvětové organizace Rotary International, která poskytuje humanitární služby a pomoc potřebným. Je ženatý a se svou manželkou Monikou vychovává syna Jakuba. Hlavními zájmy a koníčky je rekreační sport, zejména lyžování, turistika, dále četba a v neposlední řadě procházky s jeho psem Damienem. Je také zakladatelem nadačního fondu AQUAPURA, jehož hlavním cílem je trvale a kontinuálně podporovat IV. Interní hematologickou kliniku Fakultní nemocnice Hradec Králové a pomáhat pacientům s poruchou srážlivosti krve.

JUDr. Pavel Staněk, MBA

  • ODS
  • advokát ,člen OR ODS Hradec Králové
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Pavel Staněk- profil

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zábranský (Piráti): Pražské náplavky oživí otevřená keramická dílna v kobce 1

18:09 Zábranský (Piráti): Pražské náplavky oživí otevřená keramická dílna v kobce 1

Návštěvníci pražských náplavek se mohou těšit na nové místo k zábavě, odpočinku a kreativnímu vyžití…