ODS Praha: Volba Zdeňka Hřiba je logická. Nás zajímá především program

27.10.2018 18:18

Bohuslav Svoboda považuje volbu Zdeňka Hřiba primátorem za logickou, zajímá ho ale především program, se kterým chce vznikající koalice Prahu vést. K tomu se přidává i předsedkyně zastupitelského klubu Alexandra Udženija. Ta avizovala, že občanští demokraté budou vůči vedení Prahy tvrdou a pracovitou opozicí.

ODS Praha: Volba Zdeňka Hřiba je logická. Nás zajímá především program
Foto: ODS
Popisek: ODS

„Ani jeden z lídrů nové koalice nemá s vedením města zkušenosti, proto je logické, že volba padla na Zděnka Hřiba, jehož strana je ze stávajícího trojlístku nejsilnější. Mě ale mnohem více zajímají programové priority budoucího vedení města. Ty jsme se bohužel, kvůli neustálým tahanicím o primátorský řetěz zatím od nikoho ze vznikající koalice nedozvěděli“, uvedl kandidát občanských demokratů na primátora Bohuslav Svoboda.

„Nevíme, jaké dopravní stavby jsou pro ně prioritou, nevíme, jak chtějí řešit parkování a nevíme, jak chtějí nastartovat výstavbu bytů. Doufám, že je tahle šaráda s primátorským křeslem konečně za námi a hlavním tématem v Praze se opět stane program, tak jako tomu bylo před volbami. Měli bychom konečně začít všichni pracovat ve prospěch Prahy a Pražanů. Novému vedení města budeme tvrdou a pracovitou opozicí. Naším jediným cílem bude prosazovat program, díky kterému jsme v Praze vyhráli volby,“ doplnila předsedkyně zastupitelského klubu ODS Alexandra Udženija. „Překvapuje mě, že v radě nezasednou Jiří Pospíšil a Jan Čižinský. Před volbami se zaklínali prospěchem Prahy a Pražanů. Když ale ztratili šanci na primátorský řetěz, převážily nad prospěchem města jejich osobní zájmy. Takové chování lídrů považuji za zbabělost a zříkání se odpovědnosti.,” uzavírá Udženija.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Maříková (SPD): V4  je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

23:07 Maříková (SPD): V4 je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k Visegradské čtyřce.