ODS: Přestaňte se hádat a začněte pracovat pro Pražany

26.01.2018 18:07

Neschopnost reagovat na zřícení důležité lávky a uzavření Libeňského mostu jen potvrzuje dlouhodobou hlubokou krizi magistrátní koalice (ANO, ČSSD, KDU-ČSL, STAN a Zelení). Je to koalice politických trafik, která vůbec nedbá na potřeby Pražanů.

ODS: Přestaňte se hádat a začněte pracovat pro Pražany
Foto: ODS
Popisek: ODS

„Paní primátorka Krnáčová, i náměstek Dolínek se nechávají dlouhodobě vydírat pány Čižinským a Stropnickým, jen kvůli obavám z rozpadu koalice a oni by přišli o svá křesla. Jasně se ukazuje, že paní primátorka nemá ani sílu a ani vůli postavit se bezohlednému aktivismu, který jde proti zájmům většiny Pražanů. ODS je konstruktivní opozicí a celou dobu nabízíme podporu řešení zásadních problému v pražské dopravě, ať už je to výstavba pražského okruhu nebo dlouhodobý plán na opravu pražských mostů,“ komentuje aktuální politickou situaci v Praze předsedkyně zastupitelů ODS Alexandra Udženija.

„Praha má osmnáct mostů přes Vltavu a polovina z nich je ve špatném až havarijním stavu. Považuji za naprosto nutné, aby ještě před komunálními volbami dosáhly všechny strany v zastupitelstvu konsensu na plánu jejich rekonstrukce a dlouhodobého a průběžného financování jejich údržby. Pokud by se takovou dohodu podařilo udělat i v otázce další městské infrastruktury, tím lépe,“ konstatuje předseda pražské ODS Tomáš Portlík.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dostálová (ANO): My chtěli diskusi. Ale vy jste neustále tvrdili, jak je migrační pakt super

20:01 Dostálová (ANO): My chtěli diskusi. Ale vy jste neustále tvrdili, jak je migrační pakt super

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu.