ODS: Vyberte si poctivou politiku, nebo cirkus

02.06.2017 16:43

Ukázali jsme, jak bude vypadat naše kampaň v červnu. Možná jste už ve svém okolí viděli naše nové billboardy.

ODS: Vyberte si poctivou politiku, nebo cirkus
Foto: ODS
Popisek: ODS

Petr Fiala na tiskové konferenci shrnul cíle ODS: „Po měsících politického cirkusu, chaosu a ostudy, kterou nám předváděly vláda, koaliční strany a Pražský hrad, chceme vrátit politickou diskusi tam, kam patří v tomto období necelých pět měsíců před volbami." Předseda ODS ve svém videu také zdůraznil, že ODS je jedinou silou, která může odvrátit pád naší země na totální politické dno. Lídr občanských demokratů znovu výslovně odmítl vládní spolupráci s Andrejem Babišem.

Alexandra Udženija se opřela do nápadu Andreje Babiše, který trvá na zřízení účtenkové loterie. Udavačský systém navíc vyjde daňové poplatníky na 110 milionů korun. Stát přitom i přes ekonomický růst hospodaří výrazně hůř něž loni. Na neschopnost ministra financí efektivně řídit státní kasu reagoval ekonomický expert Jan Skopeček.

Společně s think-tankem Pravý břeh Vás zveme na další ze série diskusí s Petrem Fialou. Tentokrát proběhne debata na téma „Ohrožuje Babiš svobodu médií?“ v brněnském centru Semilasso v pondělí 12. června od 18:00. Určitě přijďte.

V neděli se těšíme na Otázky Václava Moravce, které budou hostit Jana Zahradila a Věru Jourovou. Tradičně od 12:00 na ČT1.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Síkela: Rozvoj obnovitelných zdrojů energie usnadní akcelerační zóny

8:19 Ministr Síkela: Rozvoj obnovitelných zdrojů energie usnadní akcelerační zóny

Povolení výstavby větrných farem, solárních parků včetně souvisejících akumulačních stanic bude snaz…