ODS: Výjezdní tour odstartovali poslanci v Karlovarském kraji

23.05.2023 18:09 | Tisková zpráva

„ODS blíž k vám“ – je značka výjezdní tour občanských demokratů, kterou v pondělí 22. května odstartovali představitelé poslaneckého klubu ODS v Karlovarském kraji.

ODS: Výjezdní tour odstartovali poslanci v Karlovarském kraji
Foto: ODS
Popisek: ODS

Marek Benda, Jan Bureš a Jan Hofmann v regionu debatovali se studenty místních gymnázií, navštívili významné podniky regionu a večer se během otevřené diskuse setkali s veřejností i členskou základnou. Své výjezdy do krajů zahajuje také první místopředseda ODS Zbyněk Stanjura a europoslanci.

Poslanci se během dopoledního programu účastnili dvou diskusí se studenty gymnázií v Ostrově a Sokolově. Během besedy na téma „Povolání poslanec“ mezi studenty v Karlovarském kraji rezonovala témata nutnosti konsolidace veřejných financí, obranyschopnosti naší země nebo událostí roku 1989. Během návštěv dvou podniků – tradiční sklárny Mosser Glass nebo WITTE Automotive – poslanci diskutovali s vedením firem o aktuální situaci v zemi, primárně a s ohledem na probíhající energetickou krizi nebo vývoj války na Ukrajině, která se obou firem bezprostředně dotýká.

Anketa

Jste spokojeni se způsobem, jakým Petr Pavel vykonává úřad prezidenta? (Ptáme se od 23.5.2023)

3%
95%
hlasovalo: 33717 lidí

„Dnešním dnem jsme zahájili výjezdy do regionů. Jsem moc rád, že se můžeme setkávat s lidmi napříč Českou republikou a mluvit s nimi o tom, jak se jim daří a co je případně trápí. Výjezdy jsme zahájili v Karlovarském kraji. Navštívili jsme dvě školy s velkým zájmem a aktivní účastí na diskusi studentů, dva provozní závody, jeden starosvětsky ruční, druhý skoro úplně automatizovaný. Krásné počasí a dobrá veřejná beseda na konec. Návštěva Karlovarska mě moc potěšila,“ zhodnotil předseda poslaneckého klubu ODS Marek Benda.

„Návštěvu kolegů z poslaneckého klubu vítám. Snažil jsem se v tom omezeném čase představit hlavní problémy našeho sice krásného, ale také strukturálně postiženého kraje. Myslím, že v tomto směru se to povedlo a bude i pro mě teď jednodušší prosazovat důležité věci, které pro kraj potřebujeme,“ říká člen výboru pro životní prostředí, člen rozpočtového výboru a poslanec Jan Bureš.

Výjezdy představitelů ODS v krajích budou v tomto týdnu pokračovat dalšími návštěvami – v úterý a v pátek návštěvou prvního místopředsedy ODS Zbyňka Stanjury v Jihočeském a Zlínském kraji. Ve čtvrtek pak výjezdem europoslanců Veroniky Vrecionové a Alexandra Vondry do Olomouckého kraje.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hašek (PRO): Šmarda. Smutnej borec na konec

18:09 Hašek (PRO): Šmarda. Smutnej borec na konec

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k předsedovi SOCDEM Šmardovi.