Oberreiter (SPO): Bezcitní hrdlořezové! Hrůzný čin musí vyburcovat svědomí politiků v čele EU i států

17.07.2016 16:29

Vyjádření upřímné soustrasti po teroristickém atentátu v Nice a zamyšlení nad situací v průběhu nelegální migrační vlny.

Oberreiter (SPO): Bezcitní hrdlořezové! Hrůzný čin musí vyburcovat svědomí politiků v čele EU i států
Foto: David Springl Photography
Popisek: Jiří Oberreiter

Krajská organizace Strany Práv Občanů v Praze vyjadřuje hluboké soucítění s rodinami obětí barbarského zmasakrování nevinných lidí ve francouzské Nice. Je nám nesmírně líto životů dětí, žen i mužů, kteří v den státního svátku ztratili to nejcennější – život. Upřímnou soustrast vyjadřujeme všem rodinám a přátelům obětí, zrovna tak jako všemu francouzskému lidu.

Tento hrůzný čin je jenom dalším v řadě a nesmí zůstat bez povšimnutí. Musí vyburcovat svědomí politiků v čele EU i národních států. Musí dojít k rázným opatřením na obranu obyvatelstva Evropy a zabránit nekontrolovatelnému přílivu milionů cizorodých individuí, mezi nimiž se do Evropy bez obtíží dostávají bezcitní hrdlořezové.

Evropskými městy obchází strach a jednotlivé vlády jenom přihlížejí blížící se katastrofě, na kterou upozorňuje množství odborníků. Je nejvyšší čas zastavit příliv houfů nelegálních imigrantů. Zanedlouho může být pozdě a evropská civilizace se může nevratně dostat na nakloněnou rovinu, na jejímž konci je její definitivní zánik.

Předstíraný a špatně hraný smutek politiků, smuteční projevy, vyjadřování soustrastí atd. nemohou nahradit autentický zájem o bezpečnost vlastního obyvatelstva a vlastní země. Do čela silových ministerstev se musí dostat rázní a odborně zdatní lidé s opravdovou zkušeností z terénu a z mezinárodní spolupráce. Pryč je doba, kdy posametoví zasloužilí byli obdarováváni plukovnickými a generálskými hodnostmi jako výraz vděku za přátelství s prezidentem.

Výsledek referenda o vystoupení Velké Británie z EU jenom potvrdil, že Velká Británie si uvědomila, že EU je nereformovatelná a jakékoliv úsilí o změnu je bojem s větrnými mlýny. Podobně smýšlí stále více zemí v Evropě a zdá se, že krásná myšlenka o společné Evropě byla zničena hloupými a zkorumpovanými politiky, kteří se dostali do čela EU. Jejich hloupost, samolibost a pocit své nesmírné výlučnosti a nekontrolovatelnosti způsobuje ohrožení samotné evropské existence. Bohužel, podobní lidé se dostávají i do pozic v jednotlivých národních státech, čímž vytváří narůstající napětí mezi politickou reprezentací zemí a většinou obyvatelstva. Politici si toto napětí neuvědomují a díky absenci vlastní sebereflexe jenom napomáhají vzniku extremismu a možné výbušné situaci.

Lidé se po právu ptají, kolik stovek či tisíců nevinných lidí ještě musí zemřít, aby došlo k opravdové změně v chápání masové nelegální imigrace. Kolika brutálních atentátů, loupežných přepadení, znásilnění a vražd ještě musíme být svědky, aby si politické špičky EU i jednotlivých států uvědomily, že se do Evropy nehrnou slušní, poctiví, po práci toužící a mírumilovní lidé, ale ve své většině fanatici se zažitými středověkými hodnotami, pro které zabíjení bezvěrců či jinověrců je povinností a dobytí evropského území konečným cílem.

Lidé čekají, kdy před společnost předstoupí ministerský předseda jako opravdový ministerský předseda, který se zbaví frází a prázdných floskulí a promluví zcela vážně jako člověk, kterému na srdci leží blaho a bezpečnost obyvatelstva. Máme obavy, že se takovéhoto projevu nedočkáme. Zemani, Churchillové, Charles de Gaullové, Kennedyové a další se nerodí tak často. Škoda pro nás.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátor Hraba: Pohlaví existují jen dvě. Nic jiného není pravda

22:12 Senátor Hraba: Pohlaví existují jen dvě. Nic jiného není pravda

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k výuce o genderu ve školách.