Oberreiter (SPO): Úroveň bezpečnostních opatření odpovídá úrovni politiků

22.12.2016 14:43

Bezpečnostní opatření v kontextu přívalu nelegálních imigrantů jsou nedostatečná. Cizinecká policie koná nedostatečně při prověřování podezřelých osob. Politici stále mlží a neinformují ve veřejnoprávních médiích o skutečném stavu věci obyvatelstvo.

Oberreiter (SPO): Úroveň bezpečnostních opatření odpovídá úrovni politiků
Foto: David Springl Photography
Popisek: Jiří Oberreiter

Naprostá většina Evropanů si je vědoma, že již déle než dva roky se na Evropu řítí katastrofa v podobě nezvladatelné nelegální migrace Afričanů, Iráčanů, Syřanů, Afgánců a dalších i nespecifikovaných dobyvatelů Evropy.

Tisíce článků, komentářů, rozhovorů a nejrůznějších analýz upozorňují na to, že Evropa je na pokraji zhroucení a hrozí jí totální likvidace. Hroutí se sociální systém v Itálii, Francie se stává muslimskou zemí, v Německu, Švédsku, Holandsku a jinde se hromadí ohromné množství lidí neznámého původu a neznámých zájmů. Všude roste kriminalita, násilí, teroristické činy, loupeže, znásilňování a napětí.

Oběťmi teroristických činů se stávají stovky nevinných Evropanů, tisíce jsou zraněny, tisíce se bojí o své rodiny i domovy. To vše je zejména ohromné bezpečnostní riziko, sociální riziko, narůstá pnutí ve společnostech atd. Všichni všechno víme, pouze politici si toho nejsou vědomi a stále jenom mlží, zapírají, uklidňují, nabádají ke klidu a po vzoru německé kancléřky tvrdí, že to zvládneme. Nečiní žádná rázná a viditelná opatření k zamezení ilegálního přechodu hranic.

Je směšné poslouchat vrcholové politiky, jak vysvětlují jednotlivé teroristické útoky na bezbranné civilní obyvatelstvo. Šablona je vždy stejná. Nejdříve vyrukují s tím, že jde o nehodu. Když tato báchorka selže, nastoupí to, že jde o čin pomateného jedince. Když i to selže, sdělují verzi, že atentátník nepochází z migrační vlny a migrace s teroristy nemá nic společného, atd. atd.

Následně vyhlásí smutek, kondolují rodinám pozůstalých, sejdou se na náměstích, drží se za ruce, zapalují svíčky a slibují, že se to již nestane. Sdělují, kolik policistů je ve zbrani a chrání naší bezpečnost. Stále stejné pohádky, jenom nic rozumného a opravdu vedoucího k výraznému posílení bezpečnosti a informovanosti obyvatelstva.

Stavění betonových bariér ve městech je asi tak účinné, jako modlitba proti valící se tsunami v Indonésii. Cožpak všechny atentáty budou páchány kamiony? Vždyť těch způsobů, jak zabíjet evropské křesťany, bezvěrce a nás všechny, je nekonečné množství. Došlo vůbec našim i evropským politikům, že jde i o jejich likvidaci? Jsou již natolik odtrženi od svého národa, že toto nebezpečí vůbec nevnímají? Stojí jim národ vůbec za to, aby konali v jeho prospěch?

Je naprosto zřejmé, že jediný možný způsob obrany evropského obyvatelstva je vybudování neprodyšně uzavřené schengenské hranice a deportace všech nelegálních migrantů. Všichni cizinci musí být v Evropě identifikováni a až na čestné výjimky posláni tam, odkud přišli. To je jediná možnost, jak zachránit Evropu, zachovat evropské životní standardy a uklidnit obyvatelstvo. To je také předpoklad dalšího ekonomického rozvoje, rozvoje jednotlivých zemí a zachování míru.

Masívní nelegální imigrace se týká všech Evropanů

Nikdy jsme neslyšeli od premiéra či zodpovědných ministrů kvalifikované a smysluplné vystoupení sdělující svému národu způsob obrany v této těžké době. Národ chce slyšet konkrétní opatření na svoji obranu a jednoznačné ujištění, že zůstaneme sami sebou, že nepřipustíme příliv neintegrovatelných a nepřizpůsobivých dobyvatelů. Národ nechce již slyšet o zlepšující se spolupráci tajných služeb, policejních sborů atd. Evropské národy jistě nechtějí na úkor svých důchodců, nemocných a rodin s dětmi živit masy lidí z jiných kontinentů, kteří se ve své ohromné většině nikdy nezapojí do produktivní práce a budou jenom ničit evropskou kulturu, ohrožovat obyvatelstvo, zvyšovat zločinnost a parazitovat na výsledcích práce původního obyvatelstva. Ptají se vlády evropských zemí svého obyvatelstva, zda souhlasí s obrovskými částkami věnovanými na blahobytný život nezvaných hostů ve své zemi?

V České republice jsou pouze tři subjekty hovořící jasnou, srozumitelnou a vlasteneckou řečí.

Je to prezident republiky p. Miloš Zeman, je to Strana Práv Občanů v čele s předsedou Ing. Janem Velebou a hnutí Svoboda a přímá demokracie T. Okamury. Nikdo jiný nemá odvahu hlasitě vyjádřit obavy a postavit se drtivému náporu na nás všechny. Tito otevřeně varují před následky přílivu nelegálních imigrantů. Není to strach z neznámého, jak se jim snaží podsunout různí šiřitelé pravdy a lásky. Jsou to naprosto reálné obavy ze známého a pouze hlupáci se nechávají manipulovat médii a věří v láskyplné soužití a spolupráci s muslimskými hordami.

Masívní nelegální imigrace se netýká jenom Francouzů, Němců a Italů. Týká se všech Evropanů bez výjimky. Teroristické činy se blíží k naší hranici. I v Praze vidíme stále častěji neevropany, kteří zcela zjevně nejsou turisty, zaměstnanci nadnárodních firem či pracovníci cizích zastupitelství. Občan se ptá: kde je policie a cizinecká policie? Jak to, že nejsou vidět v aktivní práci v terénu? Není jejich povinností i předcházení teroristickým činům náhodnou lustrací podezřelých osob? Nemá snad občan, platící si ze svých daní policii, právo vědět, kdo se na našem území pohybuje?

Ing. Jiří Oberreiter

  • SPOZ
  • Nezávislý politický konzultant
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profant (Piráti): V sobotu si Česko připsalo další obrovský úspěch

6:04 Profant (Piráti): V sobotu si Česko připsalo další obrovský úspěch

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k úspěchu v USA.