Oberreiter (SPOZ): Skončeme s korektní politikou i rétorikou, jinak je po nás

13.08.2018 13:05

Tzv. korektní politika zcela vyměnila obsah slov nejen v politickém žargonu. Nový obsah slov je často v protikladu s původním smyslem slova. Vše je jinak. Vraťme se k původním obsahům. Národní zájmy, vlastenectví, solidarita, soucit, rodina...

Oberreiter (SPOZ): Skončeme s korektní politikou i rétorikou, jinak je po nás
Foto: David Springl Photography
Popisek: Jiří Oberreiter

Tzv. „korektní politika“ není jenom náš český výmysl. Bacil korektní politiky a všeho korektního k nám přišel ze západní politické pseudokultury a prvním nositelem tohoto nešvaru u nás byl náš první novodobý prezident Václav Havel se svou kamarilou.

Bezmyšlenkovitě začali po revolučním (?) převzetí moci v roce 1989 negovat vše, co bylo v naší zemi po staletí budováno, začali ničit průmysl, kulturu, školství, obranyschopnost země, zemědělskou soběstačnost, lesy, vodní zdroje, surovinové zdroje, atd. Ničili naše zažitá, dlouhá léta budovaná zahraniční odbytiště, likvidovali odborníky a vše zaměňovali za nové v domnění, že co je nové, to je dobré. Vše rozprodávali, rozdávali a ničili. Začali prznit náš jazyk, předělávat historii a všemožně se servilně vlísávat všemu, co přicházelo ze Západu.

V touze po získání podílu na moci se k novým vládcům přidávali další a další oportunisté, kteří začali papouškovat hesla a pseudomyšlenky přicházející z Hradu. Začali obsazovat pozice v hromadných sdělovacích prostředcích, na Hradě, na ministerstvech, ve školství, na univerzitách, v justici a v mnoha a mnoha dalších státních i veřejných orgánech, kde byla možnost jakéhokoliv přisátí na tučné penězovody. Mezi ně patří samozřejmě i tzv. neziskové organizace, které nevykazují prakticky žádnou pozitivní činnost a pouze bobtnají z tučného přílivu peněz nejen z našeho státního rozpočtu, ale i ze zahraničí.

Naše většinová společnost si pro ně našla několik názvů, jako jsou např. sluníčkáři, pražská kavárna, vítači, atd. Ať jsou sdruženi v politických stranách, či si říkají političtí analytici, žurnalisté, poradci, politologové, atd., jedno mají společné – jsou odtrženi od většinového myšlenkového proudu a zájmů společnosti, společnost se snaží manipulovat, dezinformovat a udržet v nastoupeném kurzu, který pro ni není výhodný. Ve své podstatě jdou proti zájmům svého národa, proti vlastnímu lidu a v neprospěch budoucích generací.

Skutečné, historicky zažité hodnoty se snaží nahrazovat tzv. evropskými hodnotami, které ve svém konci mají vést k rozkladu společnosti i jednotlivých národních států v Evropě. Rodina již pro ně není máma, táta a děti, ale i manželství dvou žen či manželství dvou mužů s právem osvojovat si a vychovávat děti, původce světových válek nazývají přáteli a našimi vzory, o naší zemi říkají, že není jenom naše a právo v ní žít má prakticky každý, kdo přijde, atd. Ti, kteří s nimi nesouhlasí, jsou stigmatizováni jako extremisté, rasisté, xenofobové, atd. a měli by podle nich být vyloučeni z veřejného života.

Neřešitelných rozporů mezi většinovou společností a sluníčkáři je celá řada. V posledních několika letech to je ale zejména přístup k ohromné přílivové mase nelegálních migrantů z Afriky a Středního východu, kteří hledají v Evropě nejen dobré bydlo s bezpracným vysokým životním standardem, ale také úkryt pro množství extrémně nebezpečných džihádistických bojovníků přesouvajících se do bezpečné zóny Evropy z končící války v Sýrii. Zcela bezpochyby je jejich cílem ovládnutí Evropy i Evropanů a nastolení velkého evropského chalífátu se svým vysoce nadřazeným brutálním islámským náboženstvím.

Tzv. korektní politika, falešný soucit a solidarita, lež, podbízivost, pokrytectví, korupce, cenzura, strach, obavy, zastrašování, atd., to vše jsou atributy současného žití, současné politiky a současného života.

To vše se ale musí změnit, máme-li usilovat o návrat k tradičním historickým hodnotám, k poctivé práci a k poctivému plnohodnotnému životu. Tzv. korektní politika musí zmizet a hodnoty musí získat zpět svůj původní obsah. To vše je ale otázkou blízké budoucnosti, kdy zcela zákonitě musí dojít ke střetu mezi většinovou společností a politickými stranami dlouhodobě hájícími cizí ekonomické i politické zájmy.

Ing. Jiří Oberreiter, místopředseda politického hnutí
Aliance národních sil

Převzato z profilu.

Ing. Jiří Oberreiter

  • SPOZ
  • Nezávislý politický konzultant
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vítová (ANS): Záměrné matení pojmů levice a pravice

4:32 Vítová (ANS): Záměrné matení pojmů levice a pravice

V současné době dochází k záměrnému matení pojmů. A aby lidé už vůbec nevěděli, jak se mají orientov…