Okamura: Jsme jedinou stranou, která nenabízí jenom kosmetické změny

24.10.2013 20:13

Osobní dopis Tomia Okamury příznivcům

Okamura: Jsme jedinou stranou, která nenabízí jenom kosmetické změny
Foto: Hans Štembera
Popisek: Senátor Tomio Okamura

Milí přátelé, máme dva dny do voleb a jak víte, naše preference jsou těsně mezi 5-6%. NYNÍ TEDY ZÁLEŽÍ NA KAŽDÉM VAŠEM HLASU, jestli se nám podaří dostatečně překročit 5% hranici pro vstup do Sněmovny a jestli budeme mít šanci bojovat za změny k přímé demokracii.

Mluvte prosím se svými přáteli, s rodinou, na ulici, v zaměstnání a přiveďte je k volbám, aby volili hnutí Úsvit přímé demokracie Tomia Okamury. JEDNÁ SE SKUTEČNĚ O KAŽDÝ HLAS.

Jsme jedinou stranou, která nenabízí kosmetické změny, ale nabízí revoluční změnu systému směrem k přímé demokracii jako ve Švýcarsku a v mnoha dalších nejvyspělejších zemích světa – prosazujeme uzákonění odvolatelnosti a hmotné a trestní odpovědnosti politiků, soudců a státních zástupců, prosazujeme zákon o referendu bez výjimek -aby si občané mohli v zásadních věcech rozhodnout sami, chceme uzákonit majetková přiznání i zpětně, abychom potrestali všechny velké zloděje, co nám rozkradli zemi, prosazujeme přímo volbu politiků atd.

Tyto zákony standardně fungují v mnoha nejvyspělejších zemích světa a jsme jediní, kteří je chtějí zavést i u nás. V zemích, které mají systém přímé demokracie (Švýcarsko apod.) mají statisticky nejnižší zadlužení, nejvyšší životní úroveň a nevyšší spokojenost obyvatelstva, přičemž mají také nejefektivnější státní správu, jelikož jsou politici neustále pod dozorem občanů.

Dám jeden z mnoha příkladů, jak najít miliardy v rozpočtu bez zvyšování daní, jen kdyby se nekradlo. Vloni činil objem veřejných zakázek v celé republice 501 miliard korun a podle analýzy odborníků z Národohospodářského ústavu bylo 100 miliard zbytečně vyhozeno oknem, protože byly zakázky předražené.

Na důchody vydává stát přes 300 miliard ročně, takže kdyby u nás nebyla korupce, tak máme dost peněz pro všechny občany. Kdyby v naší zemí politici nekradli nebo nenechali své kamarády krást, tak máme dost peněz na důchody, na rodiny s dětmi, na školství, na zdravotnictví i na sociální služby a infrastrukturu.

Nenechte mě bojovat za přímou demokracii osamoceně ještě 5 let v Senátu, ale umožněte mi bojovat ve více lidech 4 roky v mnohem vlivnější Sněmovně.
Příští šance bude až za 4 roky!

Děkuji za podporu,

Váš Tomio Okamura 

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Úsvit přímé demokracie

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Premiér Fiala: Zdravotnický systém musíme nastavit tak, abychom nemuseli řešit jenom následky

18:09 Premiér Fiala: Zdravotnický systém musíme nastavit tak, abychom nemuseli řešit jenom následky

Předseda vlády Petr Fiala vystoupil v úterý 23. dubna 2024 s projevem na 3. summitu Zdravotnického d…