Okamura (SPD): Afghánští tlumočníci? Odmítáme platit dluhy za americké agrese a invaze

13.08.2021 22:02

Komentář na facebookovém profilu k případnému azylu vybraným Afgháncům.

Okamura (SPD): Afghánští tlumočníci? Odmítáme platit dluhy za americké agrese a invaze
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda SPD Tomio Okamura

Babišova vláda zvažuje, že dá azyl Afgháncům. Tomu musíme zabránit. Ministerstvo obrany už vybralo afghánské tlumočníky (kteří pomáhali za peníze okupačním vojskům), kterým poskytne pomoc. Primárně jim budou nabídnuty peníze, vyloučeno není ani jejich přemístění do České republiky. Odmítáme platit dluhy za americké agrese a invaze.  Jde o americkou válku, tak ať si je zachrání Američani. Navíc Afghánci jsou z kulturně totálně odlišného prostředí, které nemá respekt k našim hodnotám, ženám, občanským svobodám atd. Ať jim Američané zajistí azyl například v Saudské Arábii! Ukazuje se další americké fiasko po americké invazi. Americké invaze končí jen rozvrácenými zeměmi, statisíci a až miliony mrtvých a vzestupem nenávistného islámu: Irák, Libye, Sýrie, Afghánistán…

Známe také případ české zdravotní sestry, která měla být sexuálně obtěžována Afgháncem v nemocnici. Ten nakonec odsouzen nebyl. Ale já osobně věřím více české zdravotní sestře než onomu Afgháncovi. Každopádně nechci, aby se u nás pohybovali lidé, kteří neuznávají naše občanské svobody a ženy považují za méněcenné bytosti.

Tito Afghánci byli na místní podmínky za svou práci nadprůměrně ohodnoceni, a museli počítat s tím, že ta zlatá léta pro ně jednou skončí... Ti již svou odměnu dostali.

Vybraní Afghánci, kteří českým vojákům pomáhali v „nejaktuálnějším období“, budou přímo kontaktováni v nejbližší době, sdělila Jana Zechmeisterová z tiskového oddělení ministerstva obrany.

Ministerstvo zahraničí je připraveno udělit české ambasádě v Kábulu výjimku, aby mohla zajistit potřebná víza. Informovala o tom ČTK.

My je tady nechceme!

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vích (SPD): Fialova vláda podporuje a schvaluje Migrační pakt EU

22:55 Vích (SPD): Fialova vláda podporuje a schvaluje Migrační pakt EU

Jak by to asi vypadalo, kdyby místopředseda jakékoli z minulých vlád přiznal, že v zahraničí odsouhl…