Okamura (SPD): Další znásilnění ze strany imigrantů... Vše na úkor občanů

21.10.2015 21:29

Další znásilnění ze strany imigrantů. Tentokrát to odnesla uklízečka v německém uprchlickém táboře v Kitzingenu. Byla sexuálně zneužívána dvěma imigranty ve věku 38 a 52 let. Podle německé policie nejde zdaleka o ojedinělý případ podobného násilí. Politici a média však prý tyto zprávy zamlčují, aby nebyla veřejnost příliš vystrašená.

Okamura (SPD): Další znásilnění ze strany imigrantů... Vše na úkor občanů
Foto: Daniela Černá
Popisek: Předseda SPD Tomio Okamura na besedě s občany v obci Vyšní Lhoty

Tato žena docházela do uprchlického tábora, kde čistila toalety a další společné prostory. Stala se terčem sexuálních choutek dvou mužů. Žena se obávala děsivé zkušenosti z uprchlického tábora zveřejnit a našla k tomu odvahu až po několika dnech. Následně byla prohlédnuta soudním lékařem, který na jejím těle našel příznaky sexuálního zneužívání, a oba dva muži byli krátce na to zatčeni policií. Německá firma zajišťující úklid tohoto uprchlického tábora se po těchto zkušenostech rozhodla na práci v uprchlických zařízeních nasazovat pouze muže.

Podobné případy se podle médií a očitých svědků odehrávají v mnoha dalších německých táborech. Uprchlíci buď zneužívají své souputnice, či se vydávají mimo vymezený prostor a napadají německé ženy a dívky. Kromě toho se v uprchlických táborech pravidelně střetávají při hromadných násilnostech desítky mužů ze zemí Blízkého východu a Afriky proti sobě. Podle zjištění novinářů dokonce nedávno němečtí lékaři odmítli přijet ke zraněným po jedné takové bitce, protože je při minulých výjezdech uprchlíci ohrožovali na životě.

A já znovu a znovu již několik let varuji před nepřizpůsobivými imigranty a islámem do České republiky. Ještě před necelým rokem jsem byl mezi politiky zcela osamocený a všechna média i ostatní politici ze mě dělali za moje názory populistu a xenofoba. Kvůli mým přímým varováním ohledně pronikání islámu a nelegální imigrace se ode mne ještě nedávno veřejně distancovali jak pučisté a zrádci z Úsvitu, tak i vláda ČSSD, hnutí ANO a KDU-ČSL a další politici.

Nyní mnozí z nich již převlíkli kabát a začali tvrdit opak. Protože je to najednou populární. Kdybychom se na krizi začali připravovat již vloni, jak jsem osamoceně vyzýval, tak jsme na tom mohli být nyní mnohem lépe.

Extrémem je současná vláda ČSSD, hnutí ANO a KDU-ČSL, která zcela proti vůli většiny obyvatel odsouhlasila již v červenci dobrovolné přijetí nezákonných imigrantů a následně kývla i na povinné kvóty z Evropské unie. A navrch vyčlenila na přijímání nezákonných imigrantů již čtyři miliardy korun a to vše na úkor sociálního zabezpečení pro naše seniory, invalidy a další potřebné občany. To je šílené. 

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Šlachta (Přísaha): Migranti musí čekat na vyřešení žádosti mimo Evropskou unii

14:07 Šlachta (Přísaha): Migranti musí čekat na vyřešení žádosti mimo Evropskou unii

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k řešení ilegální migrace