Okamura (SPD): Diktát Bruselu a globalismus naši zemi vykastroval

26.09.2022 4:31 | Ze sítí

Komentář na facebookovém profilu k energetické a potravinové soběstačnosti

Okamura (SPD): Diktát Bruselu a globalismus naši zemi vykastroval
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda hnutí SPD Tomio Okamura

Nejsme soběstační. Cenu energií nám diktují zelení magoři z Bruselu a Berlína a nejsme ani potravinově soběstační. Nejsme soběstační v základních komoditách, a i proto brutálně zdražují vše. Téměř všechny oblasti společnosti od ekonomiky po školství či zdravotnictví jsou více či méně rozvráceny či v krizi.

Diktát Bruselu a globalismus naši zemi vykastroval a učinil nás závislými na našich protektorech. Teď si vypijeme otrávenou smetanu globalismu ve formě obrovské inflace, nedej Bože hyperinflace. To jsou takové šílenosti, co přináší Brusel, že Husák byl proti tomu rozumný hospodář.

Musíme pracovat na tom, aby naše země byla opět naše. Musíme vybudovat naši nezávislost politickou i ekonomickou, zemědělskou i energetickou. Podpořit tradiční vzdělání a tradiční hodnoty a rodinu. To bez ukončení diktátu Bruselu nepůjde. Krátkodobě lze reagovat jen různým látáním, ale systémově to bez obnovení suverenity nepůjde.

Musíme budovat jaderné elektrárny, ale to bude trvat. Optimálním řešením by bylo, abychom obnovili svou suverenitu a soběstačnost a budovali vlastní energetickou nezávislost a vykašlali se na Green deal. Vláda Petra Fialy možná maličko zmírní některé negativní jevy, ale neudělá téměř nic, protože poslouchá rozkazy z Bruselu stejně jako komunisti dříve z Moskvy a Brusel jí toho stejně moc nedovolí.

Rozkazy z Euroreichu jsou nové vládě slovem Božím. Fiala, Lipavský i Bek jsou jasně probruselští a proněmečtí. Nová německá vláda je o mnoho šílenější než vláda Angely Merkelové.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jurečka (KDU-ČSL): Plán, jak pomoci naplnit peněženky pracujících rodin

15:14 Jurečka (KDU-ČSL): Plán, jak pomoci naplnit peněženky pracujících rodin

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k prorodinné politice KDU-ČSL