Okamura (SPD): Drzost nelegálních migrantů nezná mezí

24.02.2019 13:32

Komentář na facebookovém profilu k požadavkům migrantů na odškodné

Okamura (SPD): Drzost nelegálních migrantů nezná mezí
Foto: JK
Popisek: Tomio Okamura

Drzost nelegálních migrantů nezná mezí. Požadují po Itálii odškodné za to, že náš přítel a ministr vnitra Matteo Salvini je odmítal vpustit z lodi na italskou půdu! Nyní tito ilegální migranti žádají o náhradu „škody“ ve výši až do 70 tisíc eur za to, že nebyli vpuštěni do Itálie.

Matteo se jim oprávněně hezky vysmál. „Dovolte mi, abych se hurónsky zasmál. Všichni se narodili 1. ledna, všichni (po vylodění) zmizeli. Ať si z Italů nedělají srandu. Pohoda skončila, lodě (s migranty) už nepřiplouvají. Nanejvýš dostanou (čokoládový bonbon) Bacio Perugina,” cituje Matteovu reakci list La Repubblica.

Matteo, držíme Ti palce a jsme s Tebou! Volte prosím SPD ve volbách do Evropského parlamentu a společně s naším kolegou z evropské parlamentní frakce Evropa národů a svobody (ENF) Matteem Salvinim, Marine Le Penovou, Geertem Wildersem, rakouskými vládními Svobodnými zabráníme tomu, aby se k nám dostávali nelegální imigranti. Držte nám pálce. Nedáme se.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hejtman Červíček: Bylo mi ctí vyjádřit naši hlubokou úctu a vděk

7:17 Hejtman Červíček: Bylo mi ctí vyjádřit naši hlubokou úctu a vděk

Královéhradecký kraj ocenil významné osobnosti v regionu. Mezi oceněnými je kardinál Dominik Duka, ř…