Okamura (SPD): EU vede lidi k tomu, že se postaví proti své vlastní zemi

21.05.2019 15:05

Komentář k žalobě EK na ČR kvůli odmítnutí přerozdělování žadatelů o azyl podle kvót

Okamura (SPD): EU vede lidi k tomu, že se postaví proti své vlastní zemi
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

Premiér Andrej Babiš sice nalhává neinformovaným lidem, jak se mu prý podařilo zastavit unijní kvóty na imigranty, ale skutečnost právě vyplavala na povrch. Evropská komise žaluje ČR a žádá Soudní dvůr Evropské unie, aby potvrdil, že Česká republika, Polsko a Maďarsko nesplnily v souvislosti s jednorázovým programem přerozdělování žadatelů o azyl podle kvót své povinnosti plynoucí z unijního práva. To potvrzuje, že Evropská unie od své snahy prosadit kvóty neustoupila! Hnutí SPD jakékoli kvóty na imigranty odmítá a odmítá i diktát Bruselu.

Nyní rozhodne Soudní dvůr EU, který je známý tím, že rozhoduje ve prospěch větší centralizace a při sporu mezi EU a členskými státy se většinou staví na stranu unie. Přece si Soudní dvůr EU nevypustí svůj vlastní rybník! Kdyby Soudní dvůr EU rozhodl v náš neprospěch, tak hnutí SPD říká, že se jeho rozhodnutí nesmíme podřídit a kvóty musíme odmítnout!

Pikantní také je, že před soudem, který se žalobou na tři země začal v Lucemburku zabývat, oznámení Evropské komise sdělila zástupkyně komise, Češka Zuzana Malůšková, s tím, že takový rozsudek bude potvrzením zásad vlády práva v EU. Evropská unie vede lidi k tomu, že se postaví proti své vlastní zemi…

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Podle Komise EU by měl rozsudek znít tak, že tři země své povinnosti plynoucí z rozhodnutí Rady EU o relokačním programu ze září 2015 nesplnily. „Skutkový stav je jednoznačný,“ uvedla Malůšková před soudem. „Tento rozsudek bude velmi důležitý z hlediska potvrzení, že povinnosti mají být dodržovány, což je základním kamenem zásady vlády práva v Unii. Stejně tak je důležité zdůraznit význam zásady solidarity, na níž je Unie založena,“ dodala zástupkyně Komise.

Pokud odmítáte kvóty na imigranty a diktát Evropské unie, hlasujte prosím pro hnutí SPD ve volbách do Evropského parlamentu 24. a 25. května. Společně s dalšími vlasteneckými stranami a politiky jako Matteo Salvini, Marine Le Pen, Viktor Orbán či Geert Wilders zabráníme diktatuře Bruselu a masové imigraci. Volby do Evropského parlamentu jsou referendem o Evropské unii a o imigraci!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…