Okamura (SPD): Evropská unie podporuje masovou imigraci do Evropy

23.03.2019 15:04

Komentář na facebookovém profilu ke zřízení fondu pro azyl a imigraci ve výši deseti miliard eur

Okamura (SPD): Evropská unie podporuje masovou imigraci do Evropy
Foto: JK
Popisek: Tomio Okamura

Máme tady další důkaz toho, že Evropská unie podporuje masovou imigraci do Evropy. Evropský parlament totiž schválil zřízení fondu pro azyl a imigraci ve výši deseti miliard eur. Do daného Fondu budou muset přispět všechny členské státy EU včetně ČR. Měla by se z něho platit legální migrace i azylová politika. Fond by měl přimět státy, aby přijímaly uprchlíky a aby byly „solidární“.

Za SPD říkáme jasně - naprosto odmítáme masovou imigraci i společnou evropskou imigrační a azylovou politiku! Je to jenom jiná cesta, jak prosadit kvóty na imigranty.

Pokud chcete, aby naše země byla bezpečná a abychom zastavili nežádoucí imigraci, volte prosím ve volbách do Evropského parlamentu 24. a 25. května hnutí SPD. Společně s dalšími vlasteneckými stranami ubráníme naši vlast i Evropu před masovou imigrací a islamizací!

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Evropský parlament je totiž jediné místo, kde můžeme prosadit změnu v Evropě a bojovat za svobodu a suverenitu České republiky - a proto je zcela nutné v těchto volbách uspět. Spolu s našimi kolegy z naší evropské vlastenecké frakce Matteem Salvinim, Marine Le Pen, Geertem Wildersem, rakouskými Svobodnými a dalšími.

Nekandidujeme proto, aby naši poslanci v Evropském parlamentu kolaborovali s elitami Evropské unie. Kandidujeme v těchto volbách, abychom zastavili diktát neomarxistických globalistů ovládajících současnou Evropskou unii. A nejsme sami - ve spolupráci s vlasteneckými politickými stranami naší frakce jsme připraveni budovat novou formu spolupráce národních států Evropy. Spolupráci, která bude respektovat a chránit naší suverenitu, svobodu, kulturu a tradiční společenské hodnoty.

reklama

autor: PV

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Okamura (SPD): Ministerstvo vnitra se nám musí veřejně za svá nařčení omluvit

15:06 Okamura (SPD): Ministerstvo vnitra se nám musí veřejně za svá nařčení omluvit

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k zahrnutí SPD do zprávy o extrémismu a soudnímu rozh…