Okamura (SPD): Evropská unie programově vyrábí z lidí tupce. Muslimové jsou v něčem napřed...

18.11.2015 21:22

Do roku 2050 bude žít v Evropě téměř dvakrát více muslimů než nyní a v roce 2070 bude v Evropě více muslimů než křesťanů, především díky jejich vysoké porodnosti. Vyplývá to z výzkumu organizace Pew Research Center.

Okamura (SPD): Evropská unie programově vyrábí z lidí tupce. Muslimové jsou v něčem napřed...
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

Je to děsivé zjištění, které potvrzují i další průzkumy. Podle údajů německé vlády se stane Německo většinově muslimskou zemí v roce 2050 a například Holandsko se stane většinově muslimskou zemí již v roce 2025.

Myslím, že jedinou systémovou cestou, jak zachovat Evropu evropskou, je, pakliže změníme model našeho chování a vrátíme se k tradičním evropským, ale vlastně prapůvodním lidským hodnotám - tedy, že na první místo budeme klást rodinu, děti a svou vlast. Pak se ničeho zlého obávat nemusíme.

Horší je, že to dá ještě velkou práci a musíme chtít všichni. Především nadnárodní firmy, Evropská unie a média v čele s těmi veřejnoprávními totiž zcela programově vyrábí z lidí tupce, pro které je na prvním místě spotřeba a konzum. A naše vlády je v tom přímo i nepřímo podporují. Výsledkem jsou lidé, kteří se celý život honí za penězi, které nemají, aby je utratili za krámy, které nepotřebují.

V tomhle jsou muslimové, kteří ctí na prvním místě Boha a rodinu, o značný kus před námi - a tento rozdíl v přístupu k životu bohužel naší evropskou civilizaci "v souboji" s muslimy velice znevýhodňuje.

V souvislosti s vlnou imigrace z islámských zemí stojíme na křižovatce a musíme si vybrat, jakým směrem se vydáme. Volíme mezi svobodou a nesvobodou. Buď tady bude nesnášenlivé islámské právo šária nebo svoboda a demokracie. Obojí však není možné. Neexistuje nic mezi tím. Naštěstí si stále více a více lidí stávající situaci uvědomuje. Na rozdíl od politiků EU a naší vlády, která naopak imigraci podporuje. A jen připomínám, že naše hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD) je jedinou stranou v Parlamentu, která prosazuje nulovou toleranci ilegální imigrace. Prosím Vás o podporu.

Milujeme naše děti, máme rádi naši zemi a chceme si u nás zachovat svobodu a demokracii. Musíme však splnit svoji povinnost a chovat se statečně. Jsme ve válce o naši budoucnost, ve které musíme zvítězit, jinak naše děti již nebudou vyrůstat v Evropě, kterou známe.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jelínková (KDU-ČSL): Navrhujeme tři varianty slev, závislé na počtu dětí

10:21 Jelínková (KDU-ČSL): Navrhujeme tři varianty slev, závislé na počtu dětí

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k prorodinné politice KDU-ČSL