Okamura (SPD): Evropská unie svobodu slova a pluralitu potlačuje

29.11.2020 17:46

Komentář na facebookovém profilu k potlačování svobody

Okamura (SPD): Evropská unie svobodu slova a pluralitu potlačuje
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda SPD Tomio Okamura

EU potlačuje svobodu. Evropská unie se chová dle principu „zloděj volá: ´chyťte zloděje´“. Evropský parlament přijal ve středu usnesení, že je hluboce znepokojen sílícími politickými útoky na média a svobodu a pluralitu médií a odsuzuje nedostatečnou ochranu jejich zdrojů. Poslanci též uvedli, že veřejnoprávní média v některých zemích, která jsou podle nich „ukázkou provládní propagandy“.

Přitom jsou to ve skutečnosti mainstreamová média, která šíří pro-unijní bruselskou propagandu a je to Evropská unie, která se ve skutečnosti snaží svobodu slova zničit ve jménu boje proti takzvaným „nenávistným projevům“ (což je pojem, který má za cíl očernit kritiky islámu, neomarxismu a imigrace) a omezit pluralitu médií, která dehonestuje bez důkazů jako „dezinformační“ či „konspirační“.

Evropský parlament také požaduje přijetí závazných pravidel, která by bránila šíření „nenávistných projevů“ na internetu. Takže podle mě vidíme, že Evropská unie ve skutečnosti v čele s eurokomisařkou Věrou Jourovovou svobodu slova a pluralitu potlačuje ve jménu jediné možné bruselské sluníčkářské totalitní pravdy. Vidíme, že EU nepomáhá, ale škodí. Čím dříve z ní odejdeme, tím lépe.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pospíšil (TOP 09): Během teplých měsíců se na vybraných pastvinách mohou usadit stáda ovcí a koz

16:21 Pospíšil (TOP 09): Během teplých měsíců se na vybraných pastvinách mohou usadit stáda ovcí a koz

Se závěrem měsíce dubna začínají znovu vypásat vybrané pražské lokality první stáda dobytka. Pro let…