Okamura (SPD): Hnutí ANO nehájí národní zájmy

25.02.2019 20:20

Komentář na facebookovém profilu ke kandidátce do eurovoleb Ditě Charanzové.

Okamura (SPD): Hnutí ANO nehájí národní zájmy
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

Eurokomisařka Věra Jourová (hnutí ANO) se přátelsky setkala s George Sorosem a následně hnutí ANO oznámilo, že jejich kandidátku do letošních eurovoleb povede dosavadní europoslankyně Dita Charanzová, která hlasovala pro započetí řízení vůči Maďarsku (které EU trestá za odpor k migraci), což by mohlo vést v konečném důsledku až k odebrání jejich hlasovacího práva. Hlasování paní Charanzové přišlo přitom jen chvíli poté, co se Andrej Babiš nedávno pyšně fotografoval s Viktorem Orbánem, během jeho návštěvy Prahy.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

To, že Andrej Babiš vybral Ditu Charanzovou, není náhoda, o čemž svědčí i působení eurokomisařky Věry Jourové, která hájí svého šéfa Junckera a nesmysly pocházející z jeho komise. Mezi takové perly patří třeba tlak na prosazení migračních kvót... Jourová se také hrdě fotila s Georgem Sorosem, který podporuje masovou migraci. A jak víte, Andrej Babiš podpořil umístění Sorosovy univerzity do Prahy. Babiš, který podpořil Globální pakt o uprchlících, Jourovou nadále podporuje na post eurokomisařky. Vidíte tedy, že hnutí ANO nehájí národní zájmy.

Jediné hnutí a relevantní politické uskupení, které brání naše národní zájmy, je SPD.

Ale jestli chcete migranty, podporujete trestání Maďarska a milujete Evropskou unii a George Sorose, tak volte hnutí ANO.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Seďa (SOCDEM): Tato vláda se na své občany vykašlala a lidem neustále lže

23:08 Seďa (SOCDEM): Tato vláda se na své občany vykašlala a lidem neustále lže

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k navrhovaným změnám v zákoníku práce