Okamura (SPD): Islamizace Francie neúprosně pokračuje

03.02.2020 8:32

Komentář na facebookovém profilu k problémům ve Francii

Okamura (SPD): Islamizace Francie neúprosně pokračuje
Foto: Repro ČT24
Popisek: Brífink poslanců SPD k jednání sněmovny

Islamizace Francie neúprosně pokračuje. Francouzský list Le Journal du Dimanche informoval, že podle tajné zprávy francouzské kontrarozvědky DGSI již 150 čtvrtí a předměstí francouzských měst ovládají radikální islamisté – tedy pravověrní vyznavači islámu! Takové jsou výsledky politiků vítačů a sluníčkářů! Pokud nechcete, abychom dopadli stejně jako Francie či jiné islamizované země západní Evropy, podporujte prosím hnutí SPD. Společně se ubráníme. ;-)

Kromě předměstí Paříže, Lyonu a Marseille, se jedná o několik měst na severu země. Mimo Maubeuge, kde Unie francouzských muslimských demokratů dosáhla ve volbách 40 % a kde „je situace alarmující,“ se jedná o aglomerace Denin nebo průmyslové Roubaix, kde také situace nabývá alarmujících rozměrů. Jsou to ale i oblasti jako v Haute-Savoie nebo v Ainu, dále Annemasse, Bourg-en-Bresse, Oyonnax či Bourgoin-Jallieu na jihovýchodě Francie.

Francie je díky islámu, masové imigraci a sluníčkářům s prezidentem Macronem v čele v rozkladu a směřujeme k úplnému kolapsu. Mění se v totalitní a islamizovaný stát chránící muslimské násilníky a trestající vlastence. Většina Arabů a Afričanů tam žije odděleně od původní populace v no-go zónách, kde je přítomnost bělochů stále méně a méně tolerována. Většina Arabů a Afričanů se nepovažuje za Francouze – ale přitom prohlašují, že jim Francie bude jednou patřit. Na konkrétních příkladech na to upozornil profesor Pařížské univerzity a autor 27 knih o Francii a o Evropě Guy Millière. Muslimští imigranti skandují na ulicích „Smrt Francii“ a rabují.

Muslimská populace ve Francii v příštích letech raketově poroste. Ekonom Charles Gave nedávno napsal, že do roku 2057 bude mít Francie muslimskou většinu.

Hnutí SPD nechce, abychom dopadli stejně jako islamizovaná západní Evropa, kde se mnohdy lidé bojí vyjít na ulici, aby je nepobodali či nezavraždili imigranti. Odmítáme masovou imigraci a požadujeme možnost kontroly našich hranic, aby se sem nemohli dostat nelegální imigranti a teroristi.

Hnutí SPD předložilo už i návrhy zákonů na zákaz nenávistné islámské ideologie a zákaz islámského zahalování, což nám bohužel Babišova vláda a další strany ve sněmovně blokují. Chráníme naši vlast, chráníme české občany, chráníme Vaše rodiny, Vaše děti, Vaše přátele a Váš majetek.

Pokud nechcete, abychom dopadli stejně jako Francie či jiné islamizované země západní Evropy, podporujte prosím hnutí SPD. Společně se ubráníme.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Hladík: Češi a Slováci zůstávají bratrskými národy. Jedna zrušená konzultace nic nemění

21:03 Ministr Hladík: Češi a Slováci zůstávají bratrskými národy. Jedna zrušená konzultace nic nemění

Čechy a Slováky dlouhodobě pojí přátelství, kulturní blízkost i společná historie. Zrušení jedné nad…