Okamura (SPD): Islamizace západní Evropy neúprosně postupuje. Fakta jsou děsivá

28.12.2021 11:38 | Ze sítí

Varovný prst vztyčený na facebookovém profilu stran islámu a Evropy.

Okamura (SPD): Islamizace západní Evropy neúprosně postupuje. Fakta jsou děsivá
Foto: Repro Twitter
Popisek: Tomio Okamura na jarmarku SPD potkal ,,Bakalova novináře"

Islamizace západní Evropy neúprosně postupuje. Fakta jsou děsivá. Gatestone Institute informuje, že v Antverpách, druhém největším městě v Belgii a hlavním městě Flander, je na základních školách polovina dětí muslimská. Z třicet let mohou mít Francie, Velká Británie, Nizozemsko, Belgie, Itálie, Německo, Rakousko a Norsko zhruba pětinovou populaci muslimů! Pokud nechcete, abychom dopadli stejně jako Švédsko či jiné islamizované země západní Evropy, podporujte prosím hnutí SPD. Společně se ubráníme.

Imigrace a islamizace s sebou přináší terorismus, kriminalitu, vraždění, znásilňování, války gangů, obrovskou nezaměstnanost, obří náklady na sociální dávky, postupné zavádění islámského práva šáría, ženské obřízky, vraždy ze cti, útoky kyselinou, no-go zóny. Nenávistnou islámskou ideologii tak vyznává čím dál tím více obyvatel Evropy.

V bruselském regionu můžeme získat představu o populační změně, když se podíváme na podíl žáků a studentů na hodinách náboženství na základních a středních školách. 15,6 % jich navštěvuje výuku katolického náboženství, 4,3 % navštěvuje výuku protestantského a pravoslavného křesťanství, 0,2 % navštěvuje hodiny judaismu a 51,4 % navštěvuje výuku islámu.

Marseille, druhé největší město ve Francii, je již z 25 procent muslimské. Rotterdam, druhé největší město v Nizozemsku, je muslimské přibližně z 20 procent. V druhém největším britském městě Birminghamu žije 27 % muslimů. Odhaduje se, že za jednu generaci bude celá jedna třetina obyvatel Vídně muslimská.

Podle výzkumného centra Pew Research Center může žít ve Švédsku do roku 2050 až 30 % muslimů. V současnosti má 30 % švédských dětí matky narozené v zahraničí.

Obyvatelstvo Leicesteru ve Spojeném království tvoří v současnosti 20 procent muslimů a v Lutonu je z 200 000 obyvatel 50 000 muslimů. Přírůstek populace ve Francii mezi lety 2011 a 2016 vznikl ve velkých městských aglomeracích. Podle studie francouzského Národního institutu pro statistiku a ekonomické studie jsou největšími tahouny metropolitní oblasti Lyonu, Toulouse, Bordeaux a Paříže. Ve čtyřistatisícovém Lyonu žije přibližně 150 000 muslimů. Až 18 % novorozenců ve Francii muslimské jméno. Během 60. let minulého století to bylo 1 %.

Nejextrémnější scénář předpovídá nárůst podílu muslimů v evropských zemích do roku 2050 na tyto uvedené hodnoty: Francie (18 %), Velká Británie (17,2 %), Nizozemsko (15,2 %), Belgie (18,2 %), Itálie (14,1 %), Německo (19,7 %), Rakousko (19,9 %), Norsko (17 %). Co lze očekávat za dvě nebo tři generace, když historik Bernard Lewis řekl, že Evropa bude "nejpozději do konce tohoto století" islámská?

Hnutí SPD předložilo už i návrhy zákonů na zákaz nenávistné islámské ideologie a zákaz islámského zahalování, což nám bohužel vláda a další strany ve sněmovně blokují. Chráníme naši vlast, chráníme české občany, chráníme Vaše rodiny, Vaše děti, Vaše přátele a Váš majetek.

Pokud nechcete, abychom dopadli stejně jako Švédsko či jiné islamizované země západní Evropy, podporujte prosím hnutí SPD. Společně se ubráníme.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kolaja (Piráti): Výrobky bez kazítek a s možností opravy

12:12 Kolaja (Piráti): Výrobky bez kazítek a s možností opravy

Udržitelnější výrobky, které bude možné po rozbití opravit, a až doslouží, dočkají se recyklace. To …