Okamura (SPD): Luxusní státní BMW jsem odmítl, jezdím ve škodovce

04.04.2019 18:29

Komentář na facebookovém profilu k nákupu luxusních BMW pro Sněmovu.

Okamura (SPD): Luxusní státní BMW jsem odmítl, jezdím ve škodovce
Foto: JK
Popisek: Tomio Okamura

Premiér Andrej Babiš nám předvádí odporné pokrytectví v přímém přenosu, když káže vodu a sám pije víno. Kritizuje nákup šesti luxusních BMW řady 7 za 5,5 milionu pro vedení Sněmovny, ale sám se přitom vozí ve stejném státním luxusním BMW! A ještě si v minulém volebním období vyžádal státní policejní ochranku, přestože na ní tehdy neměl ze zákona nárok! Já se domnívám, že by politici měli podporovat auta vyrobená v České republice a ne luxusní auta – JÁ SÁM JSEM JAKO MÍSTOPŘEDSEDA SNĚMOVNY JEDINÝM, KTERÝ LUXUSNÍ AUTO ODMÍTL, A JEZDÍM VE ŠKODOVCE – na rozdíl od premiéra Babiše a kolegů z jiných stran. Já jsem jediný, který od prvního dne po zvolení do vedení Sněmovny řekl, že odmítám sednout do státního BMW. Já si nepotřebuji užívat za státní peníze nepřiměřeného luxusu. Hnutí SPD odmítá plýtvání veřejnými prostředky a jdeme příkladem konkrétními činy. Na rozdíl od politiků ostatních stran. Jestli chcete, aby politici neplýtvali z Vašich peněz za luxus, volte SPD.

A jako vždy deník Blesk lže svým čtenářům, když k článku o nákupu nových luxusních BMW pro vedení Sněmovny dal manipulativně také mojí fotku, přestože moc dobře ví, že já jezdím škodovkou a BMW jsem odmítl. Má vůbec smysl číst takové noviny?

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Gajdůšková (SOCDEM): Dobré vychování se neztratilo, naopak - dnešní mladí vychování jsou

16:11 Gajdůšková (SOCDEM): Dobré vychování se neztratilo, naopak - dnešní mladí vychování jsou

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k mladé generaci.