Okamura (SPD): Moderní tvář ČSSD bude pravděpodobně s plnovousem a s turbanem na hlavě

20.01.2019 14:01

Komentář na facebooku o postoji ČSSD k islámu

Okamura (SPD): Moderní tvář ČSSD bude pravděpodobně s plnovousem a s turbanem na hlavě
Foto: Archiv PLTV
Popisek: Tomio Okamura v pořadu Horké téma

„Islám už v minulosti prokázal a prokazuje nadále, že má nezastupitelnou a nevyčíslitelnou roli ve vývoji lidské společnosti,“ řekl předseda ČSSD Jan Hamáček o islámu. A dále dodal: „Islamofobie je odpudivá a nebezpečná stejně jako rasismus a antisemitismus a měla by být potlačována všemi zákonnými nástroji.“ Hospodářské noviny informovaly o tom, že Hamáček překvapil, když řekl, že islám je pro lidstvo důležitý.

Co k tomu dodat? Předseda ČSSD Jan Hamáček chce prý na nadcházejícím sjezdu ČSSD ukázat moderní tvář ČSSD. Tato moderní tvář bude pravděpodobně s plnovousem a s turbanem na hlavě. Není divu, když má ČSSD ve svém dlouhodobém (základním) programu podporu imigrace i multietnické a multikulturní společnosti. Sociální demokraté se též ve svém programu zasazují o politické sjednocení Evropy (tedy jinými slovy jeden evropský stát), globální vládnutí a nový světový řád. Prosazují tedy konec svobody a suverenity České republiky.

„Příchod imigrantů může posilovat aktivní složku populace, a zmírňovat tak očekávané negativní důsledky populačního vývoje,“ tvrdí ČSSD ve svém zásadním programovém dokumentu. „Multikulturní integrace je jedním z dlouhodobých a komplexních úkolů, bez jejichž vyřešení nelze realizovat moderní evropskou kulturní politiku a zásady OSN o harmonickém vztahu mezi příslušníky různých kultur. Boj proti xenofobii a za uchování kulturní rozmanitosti považuje ČSSD za významnou podmínku trvalé udržitelnosti kultury, a tím i života vůbec,“ říká sociální demokracie ve svém zásadním programu.

Takže multikulturalismus, nový světový řád, imigrace, islám a nadvláda Evropské unie, toto vše je moderní tvář ČSSD.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Kupka: Plavební sezóna na Baťově kanále se blíží - začne už 1. května

6:16 Ministr Kupka: Plavební sezóna na Baťově kanále se blíží - začne už 1. května

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k Baťově kanálu.