Okamura (SPD): Musíme bránit Evropu proti agresi Turecka

10.03.2020 8:32

Komentář na facebookovém profilu k situaci na řecko-tureckých hranicích

Okamura (SPD): Musíme bránit Evropu proti agresi Turecka
Foto: Zuzana Koulová
Popisek: Předseda SPD Tomio Okamura

Pokud se prokáže, že se turecký obrněnec pokusil migrantům prorazit hraniční plot, jak ukazuje řecké video, tak se jedná o akt napadení suverénního řeckého státu Tureckem. Musíme bránit Evropu proti agresi Turecka a invazi imigrantů!

Záběry, které odvysílala i řecká televize Skai, ukazují údajně tureckého obrněnce typu Hizir/Ates, který je určen k ostraze hranic, jak se snaží strhnout drátové pletivo s pomocí ocelového lana uvázaného k plotu. Jiné videozáběry zase ukazují, jak imigranti házejí na řecké ozbrojené složky kameny. Řekové mají podle našeho názoru právo bránit své hranice všemi legálními prostředky – i se zbraní v ruce!

Další videa podle médií ukazují turecké vojáky házející kartuše se slzným plynem nebo kouřové bomby přes hranici. Turecký ministr zahraničí Süleyman Soylu ale taková obvinění ze strany Řecka odmítl.

To je fakt naprosto skandální, co si to Turecko dovoluje! Směje se nám do očí! Turci pošlou k řeckým hranicím tisícovku policistů, aby pomohli zadržet nápor migrantů, které vůli nelegálnímu překročení hranic posílá zpět řecká strana. Proti řeckým pohraničníkům navíc turecká armáda používá slzný plyn a imigranty rozváží ke slabým místům hranic. Turecko se chce kvůli údajně násilnému zacházení Řecka s migranty obránit na Evropský soud pro lidská práva ve Štrasburku. Tvrdí, že řecká policie zastřelila nejméně jednoho migranta, řecká vláda zprávu označila za lživou…

Chování Turecka je aktem agrese proti Řecku! Hrozí, že může vyústit i ve válečný konflikt! Jak je možné, že jeden členský stát NATO se takto chová k jinému členskému státu NATO? NATO je v takovém případě mrtvá organizace!

Podle našeho názoru, že na pokus násilně a ilegálně překročit hranice a vtrhnout na území země musí odpovědět obránci všemi potřebnými zákonnými prostředky, tedy i střelbou.

Turecká strana používá podle médií i jiné propagandistické postupy. Řečtí pohraničníci přistihli některé migranty s parukami v různém provedení, aby to vypadalo, jako že kromě mladých mužů se o překročení hraniční čáry snaží i ženy. Informoval o tom iDnes.cz.

Turci, kteří podporují vraždění Kurdů v Sýrii i jinde, podporují džihádisty a okupují Sýrii, se dovolávají lidských práv. To je neuvěřitelná drzost a neuvěřitelné pokrytectví! Jaktože nebyly proti Turecku vyhlášeny sankce?

Turecký prezident Erdogan prohlásil, že do Evropy míří statisíce migrantů a brzy to budou miliony. Turecké ministerstvo vnitra v pondělí oznámilo, že na cestu do EU, tedy k hranicím, se vydalo 117 677 migrantů. A postavila se EU ostře proti Turecku? Ne.

Tisíce mimořádně agresivních nelegálních islámských migrantů se snaží od uplynulého víkendu si vynutit vstup do Evropské unie a násilně útočí na řecké policisty na řecko-turecké hranici. Migranti křičí "Alláh Akbar" (Alláh je velký), útočí kameny a vším možným co se dá zapálit a vrhnout na řecké policisty.

V Turecku je již připraveno na pochod do Evropy další čtyři miliony migrantů!!!! Řečtí policisté s nimi bojují na hranicích s Tureckem za použití slzného plynu, vodních děl a výstřelů do vzduchu. Musíme bránit naše hranice před invazí!

Hnutí SPD prosazuje právo občanů v referendu rozhodnout o členství v NATO. Politicky je přece jasné, že v NATO může být buď islamizovaná agresívní turecká neo-osmanská diktatura, nebo Česká republika.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

RNDr. Luděk Niedermayer byl položen dotaz

bezpečnost EU

Z čeho jste nabyl dojmu, že EU zvládá řešit otázku bezpečnosti? Máte pocit, že si dokázala dobře poradit s migrační krizí, a že je připravena na tu další?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Helebrant (ANO): Jsem jednoznačně proti a tento návrh nepodpořím

23:08 Helebrant (ANO): Jsem jednoznačně proti a tento návrh nepodpořím

Projev na 102. mimořádné schůzi Poslanecké sněmovny 10. května 2024 k zákonu o korespondenční volbě