Okamura (SPD): Německá vláda nechává násilníky chodit na svobodě

09.09.2019 12:54

Komentář na facebookovém profilu k postoji Německa k imigrantům.

Okamura (SPD): Německá vláda nechává násilníky chodit na svobodě
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

Další „multikulturní obohacení“, za které můžeme poděkovat Mutti Merkel a dalším sluníčkářským politikům, novinářům a aktivistům. Neuvěřitelné, jaké zrůdy pozvali do Evropy. Když islamista Haidar A. předloni poslouchal v německém Augsburgu verdikt za pokus o vraždu spolubydlícího, jemuž chtěl uříznout hlavu, pokusil se zmocnit pistole policisty a zastřelit všech pět soudců i prokurátora. Nyní jej soudí za další, tentokrát šestinásobný pokus o vraždu. Haidar sedí za sklem a s kuklou na hlavě, protože plival směrem k soudcům a novinářům. Kolik znásilněných a zavražděných dívek, kolik napadených a zabitých Evropanů tu ještě musí být, aby se politici probrali a začali bránit Evropu před imigrantskou invazí a nenávistí islámu?

Nyní šestadvacetiletý Haidar způsobil v listopadu 2016 nožem hluboké zranění na krku Omarovi A., který byl jeho spolubydlícím v uprchlickém středisku v jihoněmecké obci Hurlach. Chtěl mu uříznout hlavu. Oběť přežila jen díky rychlé pomoci. Haidar svůj pokus o vraždu zdůvodnil tím, že spolubydlící opakovaně urážel islám.

Za tento zločin si v červenci 2017 u soudu v jihoněmeckém městě Augsburgu vyslechl téměř třináctiletý trest vězení. Během vynášení rozsudku se vrhl po služební pistoli pětapadesátiletého policisty, strážci jej ale v potyčce přemohli a spoutali. Haidar přiznal, že chtěl zastřelit všech pět soudců i prokurátora...

Dodejme také, že africký migrant Abdallah Ibrahim Diallo, který podle všeho znásilnil českou dívku u Lukavce, je v Německu veden jako „osoba s agresivními pohnutkami“ pro dřívější trestnou činnost. Jen v roce 2018 byl třikrát německými orgány řešen pro ublížení na zdraví nebo pro násilnou trestnou činnost. V letošním roce má už také jeden záznam a v roce 2017 má záznam pro útok na tamního činitele. Přesto ho Němci nechali chodit na svobodě! Německá vláda nechává chodit na svobodě násilníky a ti se kvůli nechráněným hranicím mohou dostat i k nám! Pan Hamáček nám to potvrdil!

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Kdyby byl tento násilník v německém vězení a nebyl v „režimu strpění“, nebo kdyby byl vyhoštěn zpátky do Afriky, nemusela být česká dívka znásilněna! A české i německé ženy by nemusely být vražděny či znásilněny, kdyby sem Merkelová do Evropy nepozvala takovou násilnickou sběř a nenechávala ji pohybovat se volně na svobodě!

Kolik znásilněných a zavražděných dívek, kolik napadených a zabitých Evropanů tu ještě musí být, aby se politici probrali a začali bránit Evropu před imigrantskou invazí a nenávistí islámu? Hnutí SPD nechce, abychom dopadli stejně jako islamizovaná západní Evropa, kde se mnohdy lidé bojí vyjít na ulici, aby je nepobodali či nezavraždili imigranti. Odmítáme masovou imigraci a požadujeme možnost kontroly našich hranic, aby se sem nemohli dostat nelegální imigranti a teroristi.

Hnutí SPD předložilo už i návrhy zákonů na zákaz nenávistné islámské ideologie a zákaz islámského zahalování, což nám bohužel Babišova vláda a další strany ve sněmovně blokují. Chráníme naši vlast, chráníme české občany, chráníme Vaše rodiny, Vaše domovy, Vaše děti, Vaše přátele a Váš majetek. Podpořte nás prosím.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Válek: Návrh na zákaz kratomu byl ministerstvem předložen vládě a vláda rozhodla negativně

13:04 Ministr Válek: Návrh na zákaz kratomu byl ministerstvem předložen vládě a vláda rozhodla negativně

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 ke kratomu.