Okamura (SPD): Německá vláda nechává násilníky chodit na svobodě

09.09.2019 12:54

Komentář na facebookovém profilu k postoji Německa k imigrantům.

Okamura (SPD): Německá vláda nechává násilníky chodit na svobodě
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

Další „multikulturní obohacení“, za které můžeme poděkovat Mutti Merkel a dalším sluníčkářským politikům, novinářům a aktivistům. Neuvěřitelné, jaké zrůdy pozvali do Evropy. Když islamista Haidar A. předloni poslouchal v německém Augsburgu verdikt za pokus o vraždu spolubydlícího, jemuž chtěl uříznout hlavu, pokusil se zmocnit pistole policisty a zastřelit všech pět soudců i prokurátora. Nyní jej soudí za další, tentokrát šestinásobný pokus o vraždu. Haidar sedí za sklem a s kuklou na hlavě, protože plival směrem k soudcům a novinářům. Kolik znásilněných a zavražděných dívek, kolik napadených a zabitých Evropanů tu ještě musí být, aby se politici probrali a začali bránit Evropu před imigrantskou invazí a nenávistí islámu?

Nyní šestadvacetiletý Haidar způsobil v listopadu 2016 nožem hluboké zranění na krku Omarovi A., který byl jeho spolubydlícím v uprchlickém středisku v jihoněmecké obci Hurlach. Chtěl mu uříznout hlavu. Oběť přežila jen díky rychlé pomoci. Haidar svůj pokus o vraždu zdůvodnil tím, že spolubydlící opakovaně urážel islám.

Za tento zločin si v červenci 2017 u soudu v jihoněmeckém městě Augsburgu vyslechl téměř třináctiletý trest vězení. Během vynášení rozsudku se vrhl po služební pistoli pětapadesátiletého policisty, strážci jej ale v potyčce přemohli a spoutali. Haidar přiznal, že chtěl zastřelit všech pět soudců i prokurátora...

Dodejme také, že africký migrant Abdallah Ibrahim Diallo, který podle všeho znásilnil českou dívku u Lukavce, je v Německu veden jako „osoba s agresivními pohnutkami“ pro dřívější trestnou činnost. Jen v roce 2018 byl třikrát německými orgány řešen pro ublížení na zdraví nebo pro násilnou trestnou činnost. V letošním roce má už také jeden záznam a v roce 2017 má záznam pro útok na tamního činitele. Přesto ho Němci nechali chodit na svobodě! Německá vláda nechává chodit na svobodě násilníky a ti se kvůli nechráněným hranicím mohou dostat i k nám! Pan Hamáček nám to potvrdil!

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Kdyby byl tento násilník v německém vězení a nebyl v „režimu strpění“, nebo kdyby byl vyhoštěn zpátky do Afriky, nemusela být česká dívka znásilněna! A české i německé ženy by nemusely být vražděny či znásilněny, kdyby sem Merkelová do Evropy nepozvala takovou násilnickou sběř a nenechávala ji pohybovat se volně na svobodě!

Kolik znásilněných a zavražděných dívek, kolik napadených a zabitých Evropanů tu ještě musí být, aby se politici probrali a začali bránit Evropu před imigrantskou invazí a nenávistí islámu? Hnutí SPD nechce, abychom dopadli stejně jako islamizovaná západní Evropa, kde se mnohdy lidé bojí vyjít na ulici, aby je nepobodali či nezavraždili imigranti. Odmítáme masovou imigraci a požadujeme možnost kontroly našich hranic, aby se sem nemohli dostat nelegální imigranti a teroristi.

Hnutí SPD předložilo už i návrhy zákonů na zákaz nenávistné islámské ideologie a zákaz islámského zahalování, což nám bohužel Babišova vláda a další strany ve sněmovně blokují. Chráníme naši vlast, chráníme české občany, chráníme Vaše rodiny, Vaše domovy, Vaše děti, Vaše přátele a Váš majetek. Podpořte nás prosím.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mach (SPD): Evropa ekonomicky podráží sama sobě nohy

9:15 Mach (SPD): Evropa ekonomicky podráží sama sobě nohy

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k ochromení zdravého rozumu a pragmatického jednání …