Okamura (SPD): Německo zažilo další „multikulturní obohacení“

05.01.2023 22:02 | Ze sítí

Komentář na facebookovém profilu k Německu.

Okamura (SPD): Německo zažilo další „multikulturní obohacení“
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tomio Okamura

Německo zažilo další „multikulturní obohacení“. „Mladí muži s imigračním pozadím“ o silvestru řádili a brutálně napadali policisty, hasiče a záchranáře a scény podle svědků připomínali občanskou válku. Podle deníku Bild imigrantští výtržníci pálili na policii pyrotechniku a útočili na hasiče, kteří pak mohli uhasit vzniklé požáry jen za dohledu policie. Desítky policistů byli zraněni. Tohle v naší zemi nechceme! Odmítáme masovou imigraci z muslimských a afrických zemí a multikulturalismus! 

Podle deníku Bild pachatelé otevřeně pohrdali státem, ukazovali radikální gesta a mluvili většinou arabsky. Německý ministr vnitra Severního Porýní-Vestfálska Herbert Reul uvedl, že pachateli byli převážně „mladí muži s imigračním pozadím“. U nás o věci informovaly iDnes.cz či Novinky.cz. Starosta městského obvodu Neukölln Mike Hikel hovoří o „scénách, které připomínaly podmínky podobné občanské válce“.

Výtržníci policisty, hasiče a záchranáře atakovali pyrotechnikou, ale i železnými tyčemi, kameny či lahvemi, píše server týdeníku Focus. Nejdivočejší napadení se odehrála v hlavním městě Berlín a také v Hamburku, klid nebyl ani v jiných spolkových zemích.

„To, co jsem zažil během této silvestrovské noci, to byl vrchol, hodně smutný vrchol. Měl jsem pocit, že nás skutečně chtějí hodně těžce zranit nebo zabít,“ popisuje jeden z berlínských policistů. Jeho slova potvrzují záchranáři, kteří popisují krvavá zranění od petard, lahví a dalších předmětů, které na ně útočníci házeli.

Rozdivočelí útočníci napadali i sanitky. Stříleli na ně z poplašných pistolí, ale i slepými náboji, popisuje týdeníku Spiegel Heiko Jiinger Jahre, výkonný ředitel záchranné služby německého Červeného kříže v Berlíně.

Berlínská policie uvádí, že intenzita a masivnost útoků během silvestrovské noci nelze srovnat s předešlými roky. Minimálně 18 policistů bylo zraněno, z nichž někteří těžce. „Nejhorší útoky se odehrály ve čtvrtích Kreuzberg a Neukölln, kde je vysoký počet migrantů, píše deník Bild.

Ve čtvrti Kreuzberg během noci na neděli vyrostlo několik barikád. Jednoho muže srazilo auto, když se snažil před policií utéct. Vandalové také rozbili přední sklo sanitky, která musela být vyřazena z provozu.

V západní Evropě přibývá obyvatel s imigrantskými kořeny a ti začínají mít většinu v některých čtvrtích a dokonce i v některých městech. Během několika destítek let mohou přečíslit původní evropské obyvatelstvo.

Tohle v naší zemi nechceme! Odmítáme masovou imigraci z muslimských a afrických zemí a multikulturalismus!

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Maříková (SPD): V4  je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

23:07 Maříková (SPD): V4 je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k Visegradské čtyřce.