Okamura (SPD): Podle sluníčkářů není migrace problém. Ale promluvil elitní americký think-tank a...

16.06.2019 16:04

Komentář na facebookovém profilu k imigraci

Okamura (SPD): Podle sluníčkářů není migrace problém. Ale promluvil elitní americký think-tank a...
Foto: Archiv Tomio Okamury
Popisek: Tomio Okamura a Matteo Salvini

Podle sluníčkářů imigrace a islám není hrozbou. Ale zpráva prestižního amerického národního bezpečnostního think-tanku CSIS odhalila, že islámské teroristické útoky v Evropě vzrostly mezi lety 2007 a 2017 o 725 procent! Hnutí SPD dlouhodobě upozorňuje na hrozbou masové imigrace a islámského terorismu a prosazuje zákaz nenávistné islámské ideologie a zákaz nošení islámských šátků na veřejnosti. Oba zákony již SPD předložilo do Sněmovny, ale ostatní strany nám je zatím blokují.

Výše uvedené číslo, které zahrnuje jak úspěšné, tak i neúspěšné útoky, opět zdůrazňuje skutečnost, že islámský terorismus je zdaleka největší hrozbou terorismu na Západě. Čísla také ukazují, že v moderních evropských dějinách byl v roce 2017 zaznamenán nejvyšší počet islámských teroristických útoků. „Zřejmě to nemá nic společného s masovou migrací,“ odpověděl na tuto zprávu ironicky Donald Trump na Twitteru.

Musíme být připravení chránit své hranice a musíme mít připravenu hráz proti imigrační povodni. Schengenský systém bohužel znamená, že kromě slušných občanů evropských zemí se mohou přes hranice volně pohybovat i zločinci a teroristé, aniž by je kdokoli zkontroloval. SPD podporuje bezvízový styk a volné cestování občanů vyspělých zemí, ale nikoliv občanů rozvojových či muslimských zemí. A současně s možnými hraničními kontrolami, aby byla zajištěna bezpečnost českých občanů a abychom mohli případně zadržet teroristy a zločince na našich hranicích.

Navíc čeští muslimové jsou napojení na mezinárodní islámský terorismus. MF DNES přišlo s informací, že policie pracuje s verzí, že peníze od českých muslimů skončily u teroristů. Čeští policisté v současnosti podezírají pražského imána Sámera Shehadeha, který podle jejich podezření měl peníze vybrané mezi českými muslimy předávat teroristické organizaci Džabhat Fatah aš-Šám (zkráceně An-Nusrá), která je sesterskou organizací al-Káidy.

Nejde jen o něj. Salafistický nenávistný islám šíří i šéf Ústředí muslimských obcí Muneeb Hassan Alrawi či šéf pražské muslimské obce Vladimír Sáňka.

Připomeňme muslima Dominika Kobulnického, který je obžalován z přípravy teroristického útoku v Praze, za což mu hrozí až patnáctiletý trest vězení. Kriminalisté na konci roku 2017 nalezli v jeho bytě chemikálie k výrobě výbušnin a návodná videa. Doma měl chemické látky i časovače. Vysoce hořlavé a výbušné látky pak skladoval v panelovém domě.

Exmuslim Lukáš Lhoťan ve své knize Islám a islamismus v ČR upozornil na to, že čeští muslimové a české mešity jsou financovány z wahhábistické extrémně islámské Saudské Arábie. V českých mešitách se šíří wahhábismus.

Hnutí SPD na rozdíl od sluníčkářů dlouhodobě upozorňuje na hrozbu masové imigrace a islámského terorismu a prosazuje zákaz nenávistné islámské ideologie a nošení islámských šátků na veřejnosti.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Maříková (SPD): V4  je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

23:07 Maříková (SPD): V4 je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k Visegradské čtyřce.