Okamura (SPD): Poslanci KDU-ČSL mají mezi sebou Supermana

30.01.2019 6:28

Komentář na facebookovém profilu k funkcím poslance KDU-ČSL Jiřího Miholy

Okamura (SPD): Poslanci KDU-ČSL mají mezi sebou Supermana
Foto: JK
Popisek: Tomio Okamura

Poslanec Jiří Mihola má asi nadpřirozené schopnosti a vykonává 29 funkcí najednou. Uvádí to server Idnes.cz Obávám se ale, že pan poslanec Mihola nebude tak kladná a schopná postava, jakou je ve světě komiksu Superman. Jeho hlavním motivem totiž určitě nebude pomáhat a zachraňovat ostatní, ale pomáhat hlavně sám sobě a své rodině.

Ne, opravdu poslanci Miholovi nezávidím vysokou finanční sumu, kterou dostává z daní občanů jako poslanec, zastupitel, člen v několika dozorčích radách či jako šéf katedry historie Pedagogické fakulty Masarykovy univerzity v Brně atd. A jen připomenu, že poslanci KDU-ČSL hlasovali nedávno PRO zvýšení platů politiků. Pouze poslanci SPD navrhovali zamrazení.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Pan poslanec Mihola je původním povoláním učitel, ale tentokrát by měl on sám dostat vysvědčení. Nejenom od voličů KDU-ČSL, ale od všech daňových poplatníků, kteří mu (nedobrovolně) přispívají na blahobytný život.

Mám neochvějný pocit, že podobných "Supermanů" bude dost i v dalších stranách, včetně tzv. Demokratického bloku. V SPD bychom každopádně něco takového netolerovali. Takovou kumulaci, často placených, funkcí, bychom považovali za zásadní projevení neúcty vůči všem obyvatelům naší země.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Maříková (SPD): V4  je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

23:07 Maříková (SPD): V4 je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k Visegradské čtyřce.